Kamomillatee tyhjällä toimistolla. Ulkona ropiseva sade. Maissikakut, jotka on maustettu chiansiemenillä. Korkeasaaren Kissojen yö. Hiljalleen kellastuva luonto.  Ensimmäinen terpiasessio. Itsetehty munakas. Tyhjä elokuvateatterin sali. Pienet aamusuukot. Heinäsirkkojen viimeiset siritykset. Viesti ystävältä. Alpakanvillainen neule. Miesten oma luonnonkosmetiikkamerkki. Vanha PlayStation-pelikonsoli. Yökylässä oleva äiti. Mansikankantamehu. Pian alkava hävikkiviikko.

Bär Barin Caramel Dream Bowl. Innokkaat toimistokoirat. Etu-Töölö ennen aamuruuhkaa. Makea sitruunajäätee. Hotelliviikonloppu perheen kanssa. Iinan ja Oton Yhdessä-podcast. Täydet Marja-aronia pensaat. Uusi Vain elämää -kausi. Edessä odottava blogiristeily. Hiilihapotettu vesi. Aidonnäköiset muovikukat Aalto-maljakossa. Mummi ja minä -pyykinpesuaine. Haave punaisista hiuksista. Broon pitsat. Syksyiset kynsilakkasävyt. Kissakahvilan ikkuna. Hameelle laskeutuva leppäkerttu.

Mummu ja tyttärenpoika pelaamassa yhdessä Angry Birdsiä. Pitkä aamulenkki. Apulannan vanhat biisit. Aamuinnokas Finski-kissa. Farkkukangas kaikissa sinisen sävyissä. Suihkutettava hiusvaha. Pulahdus järveen. Pitkävartiset villasukat. Maanantainen Ruokaboksi. Jättikokoiset korvakorut. Söpöt etanat. Syksyn ensimmäinen risotto. Luottoripsiväri tarjoushinnalla. Vaaleansininen Unikko-kuosi jättikokoisena. Joku, joka kuuntelee. ♥