MEIKKIVOITEET SAATU / MADARA & VITA LIBERATA

SIS. *KAUPALLISIA LINKKEJÄ

Syksy on suosikkivuodenaikani, mutta myös ihoni kauhu. Joka syksy ja kevät ihoni alkaa vuodenaikojen “rajalla” puskea pientä näppylää ja kuivua poskista sekä leuasta niin, että ohutkin meikkivoide kerros kerääntyy helposti rumiksi, kuiviksi kohdiksi. Siis vaikka alla olisi mitä tehoseerumia ja supervoidetta. Pitkän testailun jälkeen olen onneksi löytänyt neljä vakkarituotetta, jotka toimivat pintakuivuuteen taipuvaisella ihollani.

Toivottavasti näistä vinkeistä on myös apua sinun meikkipohjapulmiisi! Tai vaikka pulmia ei ole, saatat saada hyviä vinkkejä, kuinka juuri toiveidesi mukainen meikkipohja syntyy. Meikkivoiteet sopivat normaalille iholle siinä, missä herkällekin. Rasvoittuvasta en niin osaa sanoa eikä sekaihokaan ole itselleni tuttu.

päivettynyt ja heleä – *Vita Liberata Beauty Blur Sunless Glow

Meikkivoide, joka samalla ruskettaa ihoa? Voiko sellainen toimia? Voi! Tämä hohtava meikkivoide ei anna kesällä syntyneen päivetyksen haalistua, vaan korostaa sitä kauniisti ja jopa pitää sitä yllä, jos meikkivoidetta käyttää useita kertoja viikossa. Sävyjä on “tavallisiin” meikkivoiteisiin verrattuna vähän eli kolme, joista minä käytän keskimmäistä. Kuvissa voide näyttää tummalta verrattuna muihin, mutta testasin myös vaaleampaa sävyä eikä se luonut yhtä kaunista lopputulosta.

Skincity-sivusto, joka tuotetta myy, julkaisee *hyviä artikkeleita, joissa vastataan yleisimpiin iho-ongelmiin. Sivustolla on myös ilmainen ihotesti, joka kannattaa tehdä, jos ei ihan tiedä, millainen oma iho on tai miten sitä pitäisi hoitaa. Skincityä sanotaankin ihonhoitoklinikaksi netissä, sillä tavallisiin verkkokauppoihin verrattuna siellä on enemmän tietoa ja henkilökuntaa auttamassa henkilökohtaisissa ihopulmissa. Saat koodilla “SUPERVIIKKO20” tämän viikon ajan 20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista, kun tilaus on vähintään 50€ arvosta.

kosteuttava ja hehkuva – *Mádara Anti-pollution CC-Cream

Ilmansaasteilta suojaava, kevyen aurinkosuoja sisältävä CC-voide on kuivuudesta kärsivän ihon paras ystävä. Sydäntalven pakkasilla tämä on ihan paras, kun tuntuu, että iho kuivuu ja rapisee hiutaleina irti. Voide on kosteuttava, mutta tarpeeksi kevyt, jotta se ei pakkaudu ryppyihin tai takerru kuiviin kohtiin. Silti se peittää punoittavat alueet, kuten posket ja nenänpielet.

Oletkin ehkä kuullut, että kosteutta tarvitsevaa ihoa kannattaisi hoitaa tuotteilla, joissa on hyaluronihappoa? No, sitä samaa happoa, joka sitoo suunnilleen 1000-kertaisen(!) määrän vettä verrattuna omaan painoonsa, on tässä kosteusvoiteessa ja sen ihan oikeasti tuntee!

kestävä ja peittäväMaybelline 24H Full Coverage + Physician’s Formula Spotlight Illuminating Primer

Täydellinen (kuvauspäivä- tai) juhlameikkivoide syntyy kahta tuotetta sekoittamalla. Toinen on yksinään liian pakkelia ja toinen liian kevyt ja hohtava. Maybellinen erittäin pitkäkestoinen ja korkeapigmenttinen meikkivoide antaa kestävän mattalopputuloksen, mutta se on kuin laastia iholla. Siksi siihen sekoitetaan 50/50 -suhteella hohtavaa meikinpohjustusvoidetta.

Meikkipohjasta tulee edelleenkin superkestävä, mutta se kuultaa juuri sen verran, että se näyttää vielä luonnolliselta. Parasta on, että primeria voi taputella vielä meikkipohjan imeydyttyä poskipäille ja kulmaluulle highlighteriksi.

Mikä näistä kuulostaa eniten sellaiselta, joka sopisi omaan arkeesi? :)