KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / KAUNEUSHOITOLA HILLA

Olen jo muutaman vuoden ollut sitä mieltä, että tahdon rusketuksen mieluummin purkista kuin auringosta. Olen 100-prosenttisesti niitä ihmisiä, jotka kokevat pienen päivetyksen jopa osaksi identiteettiään. Tummat silmänalukseni ja helposti punottavat poskeni eivät erotu niin selkeästi pienen rusketuksen alta, minkä vuoksi itsevarmuuteni lähes tuplaantuu kesäaikaan. Siksi kaikki ruskettumiseen liittyvä kiinnostaa tuhottoman paljon. Mutta miten sokerointi liittyy tähän? Malttia, ystävä.

Sain kokeiltavakseni Kauneushoitola Hillalta kattavan ruskettumiskokemuksen, joka alkoi sokeroinnilla ja päättyi luonnonkosmetiikalla tehtävään rusketukseen kotona. Toki karvat olisi voinut poistaa kotonakin, mutta tahdoin kokeilla paljon kehuttua sokerointia ensimmäistä kertaa elämässäni. Sokerointi kuorii samalla ihoa, joten se on hyvä alku ruskettumiselle. Niinpä marssin eräänä lauantaiaamuna Hietalahteen kauneushoitolaan nimeltä Hilla tavoitteenani tasainen ja turvallinen rusketus sileälle iholle.

Olin saanut ohjeet kasvattaa karvoja eli olla ajelematta niitä kolmeen viikkoon ennen hoitoa. Sokerointi alkoi bikinialueen pesulla ja omien alusvaatteiden vaihdolla paperisiin stringeihin. Sitten siirryin hoitopöydälle selälleni, sillä sokerointi aloitettiin bikinirajasta. Ensimmäiset kerrat kirpaisivat vähän, mutta sokeroitava alue turtui nopeasti. Missään vaiheessa en ulissut, itkenyt, puristanut penkkiä tai tehnyt muutakaan, mitä teen, jos pelottaa tai sattuu. Sääret eivät tuntuneet juuri lainkaan, mutta bikinialuekaan ei ollut paha. Klippejä käynnistäni voit katsoa täältä, yhteensä kahden alueen sokerointiin meni tunnin verran. Sokerointihinnaston taas näet täältä.

Sain Hillasta kotiinviemisiksi suomalaisen EKOPHARMA Helsinki -luonnonkosmetiikkamerkin tuotteita, joilla sain tehtävän kokeilla täydellisen rusketuksen luomista. Sokerointi toteutettiin saman merkin tuotteilla, joten koko hoitoni oli luonnonkosmetiikalla tehty. Olin aikaisemmin kokeillut merkin ihonhoito- ja hiustuotteita, joista ponnekaasuton hiuslakka ja kasvonaamio olivat jääneet mieleeni. Yleisestihän EKOPHARMA Helsinki taitaa olla tällä hetkellä tunnettu curly girl -metodin ansiosta, sillä brändin minttuhiusgeeli on kovassa nosteessa ja jatkuvasti loppuunmyyty.

Ennen itseruskettavan käyttöä iho on hyvä kuoria, mutta tämä on myös paras ajoitus, jos tahtoo poistaa ihokarvat. Sekä kuolleet ihosolut ja ihon karheat kohdat että ihokarvat vaikuttavat muodostuvan rusketuksen tasaisuuteen. Lähdin kokeilemaan rusketustuotteita sokeroinnin jälkeisenä päivänä, kun iho oli rauhoittunut. Kokeilin kuorintaa sekä EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä 2-in-1 Vartalokuorintaöljyllä että kuorintahanskalla. Kuorinta on yksi parhaista kokeilemistani vartalokuorinnoista, sillä sen kosteutusteho on kerrassaan upea! Iho ei kiristele suihkun jälkeen, vaikka sille ei levittäisi kosteutusta. Mutta nytpä levitetään.

Puuvilla-pellava -kuorintahanskakin kuorii hyvin, mutta näistä kahdesta minun valintani on öljykuorinta. En silti luovu hasnkasta, sillä se sopii myös “kuivaharjaukseen”, jonka kerrotaan vähentävän selluliittia! Ennen itseruskettavan levitystä tehtävässä kuorinnassa kannattaa keskittyä kyynärpäihin, polviin ja muihin helposti kuivuviin vartalon osiin. Samat paikat kannattaa kosteutusvaiheessa kosteuttaa vaikkapa kahdesti, joista jälkimmäinen on itseruskettavalla vartalovoiteella tehtävä kosteutus.

Koska tavoitteenani oli täydellinen rusketus, suihkussa tehtävän (älä siis hämäänny postauksen kuvista) kuorinnan jälkeen kosteutin ihoni Hilla Hellä Vartalovoiteella. Levitin sitä ihoni kuivimpiin kohtiin sellaisenaan ja aloin sekoitella rusketusseosta. Itseruskettajana käytin Herukka Itseruskettava Hoitonestettä, jota sekoitin vartalovoiteeseen pullon ohjeiden mukaan. Levitin terästetyn vartalovoiteen iholleni mahdollisimman tasaisesti, odotin hetken ja pukeuduin. Rusketus muodostui yön aikana. Muodostumisaikana ihon kastelemista pyydetään välttämään, joten annan itseruskettavien vaikuttaa yleensä öisin.

Postauksen alimmasta kuvasta näkee, että testasin itseruskettavaa vain toiseen jalkaani. Ero sävyssä ja myös ihon hehkussa on aika merkittävä. Levitin samaa itseruskettavaa kasvoilleni vanulapuilla, mutta jos tahdot kevyemmän päivetyksen, toki tippoja voi sekoittaa kasvovoiteeseen. Laimentamattomana sävy muodostuu jo 3-5 tunnissa, joten jos keksii lounaalla, että tahtoo päivettyneet sääret illaksi, tippoja voi levittää sellaisinaan säärillekin, mutta levityksessä kannattaa olla silloin erityisen tarkkana.

Rusketusta on helppo ylläpitää. Sekoitan itseruskettavia tippoja vartalovoiteeseeni joka kerta, kun kosteutan ihoni suihkun jälkeen, mutta vain puolikkaan annoksen, jotta lopputulos ei ole liian tumma. EKOPHARMA Helsinki suosittelee, että itseruskettavaa lisätään suunnilleen joka kolmas päivä. Tällä hetkellä rusketan vain sääriäni ja kasvojani, mutta kun korkkaan bikinikauden, rusketusrutiini täytyy laajentaa koko vartalolle.

Loppuun vielä hyviä uutisia! Hillan verkkokaupassa on myynnissä kolme erilaista rusketuspakettia, jotka sisältävät kaiken, mitä tarvitaan tasaiseen rusketukseen. Tykkäisitkö enemmän paketista, jossa on vartalovoide, itseruskettavat tipat ja kuorintaöljy vai samasta paketista niin, että öljyn tilalla onkin tuo kuorintahanska? Myynnissä on myös kevyempi ja edullisempi rusketuspaketti, joka sisältää luffasienen vartalolle sekä itseruskettavat tipat, jotka voi lisätä omaan suosikkivartalovoiteeseen.

Hillan verkkokaupasta löydät kaikki rusketuspaketit, ja ajanvarauksen sokerointiin voi tehdä tällä sivulla! :)