1. “auto-publishing two Instagram accounts”

Tämä aihe on ollut töissä varsinainen riesa! Kun on samalla firmalla kaksi Insta-tiliä, mutta vain yksi Facebook-sivu, ei toista IG-tiliä voi varmentaa. Täten myöskään sen tilin postaukset eivät mene suoraan liveksi, vaan ne pitää manuaalisesti julkaista, kun julkaisusovellus lähettää notifikaation puhelimeen. Pikkujuttu, sanoisi joku, mutta arvaapa, kiinnostaako olla töissä JOKA PÄIVÄ ja räplätä puhelinta silloin, kun pitäisi levätä ja kerätä energiaa seuraavaan viikkoon.

2. “maine coon paino”

Maine Coon -rotuinen kissa – KIINNOSTELEE! Miehen allergian vuoksi kissaa ei meille ole tulossa, mutta kai sitä saa haaveilla? Iso kissa olisi unelmieni täyttymys.

3. “Voglia myymälät”

Puhuimme Voglian kanssa, että voisin käyttää heidän mekkoaan eräässä tämän viikon tapahtumassa ja halusin selvittää, missä on lähin Voglia-myymälä. Harmikseni Töölön myymälässä on loppuunmyynti, mutta odotan jo innolla, mihin seuraava liike aukeaa. Ai, se mekko? Ei ehtinyt tähän suunniteltuun tapahtumaan, mutta taitaa päästä kanssani tapaamaan Kevin Murphya.

4. “suunympärysihottuma hammastahna”

Hakusanalla “suunympärysihottuma” virtaa blogiini ihmisiä tasaiseen tahtiin. Lopetin nopeasti käyttämästä ihonhoitosarjaa, joka ihottuman laukaisi, mutta nyt kuulin ihottuman muutamaltakin uhrilta, että tietyt hammastahnat(!) voisivat laukaista ihottuman uudelleen. Jos aihe kiinnosta, postauksiani siitä voi lukea täältä.

5. “Helsinki esikoulut

Tulipa vaan mieleen, että minulla ei ole hajuakaan, määräytyykö eskari jotenkin asuinalueen perusteella ja onko niitäkin kunnallisia ja yksityisiä. En myöskään tiedä, pitääkö niihin hakea erikseen ja sitooko tietty eskari sitten tiettyyn ala-asteeseen. Googlaamisesta huolimatta en muuten vieläkään ehtinyt paneutua aiheeseen, kun piti juosta olohuoneeseen tulipaloja sammuttelemaan.

6. “märkäpuvun puhdistus”

Tälle on hyvä selitys. Sain joululahjaksi märkäpuvun, jotta voin suppailla kylmälläkin ilmalla ja huomasin heti ensimmäisellä käyttökerralla, että märkäpuku on helposti hikoilevan ihmisen painajainen. Tuntui, että sen sisältä valui desitolkulla hikeäni, joten tahdoin tietää, kuinka puku pidetään puhtaana.

7. “kulmakarvojen kestopigmentointi”

Olen vihdoin kääntänyt kelkkani siitä, että ripsiväri on tärkein meikki. Ei ole. Kulmakarvat ovat tärkeimmät, kun pitäisi näyttää nopeasti huolitellulta. Siksi harkitsen jotakin kestävämpää ratkaisua vaaleahkoihin kulmiini. Kokemuksia ja paikkasuosituksia Helsingissä saa siis jättää kommenttiboksiin.

8. “kasvisruokaa linsseistä ja pavuista

Tahtoisin oppia hyödyntämään paremmin papuja ja linssejä niin, että niitä voisi olla aina kotona säilykkeinä tai kuivattuina. Ainoa hyvänmakuinen ruoka, mitä osaan niistä tehdä, on tämä linssikeitto. Niin, ja nämä pyörykät!

9. “kollegojen vai kollegoiden

Toisinaan päässäni on vain puhinaa ja pöhinää eikä jonkin tietyn sanan kirjoitusasu vain tunnu naksahtavan kohdilleen. Tällä kertaa se oli tämä sana. Onneksi Google auttaa näissä kielioppiaivopieruissa. Toinen hyvä paikka muistella, mitä koulussa opetettiin, on Pilkunviilaamon Instagram-tili.

10. “bebe au lait blogi

Intoilin jo, että Bebe säästyi kokonaan, mutta hitot! Sain pääblogini paljon nopeammin rullaamaan, vaikka korjailtavaa on edelleen paljon. Siellä se vauvablogi nyt on, mutta rassukka taisi saada pahimmat osumat blogikriisin aikana. Postauksia puuttuu puolelta vuodelta, pfuuf. Tämä googlaus oli testi, kuinka pahasti Google ehti viikkojen eron aikana blogini unohtaa. :/

Hei, mikä on sun viimeisen googlaus?