MEKKO SAATU / VOGLIA

Viikonlopun risteilyllä esiin nousi kaksi ulkonäkööni liittyvää teemaa. Toinen koski rusketustani (syy siihen on täällä), toinen taas maksimekkoa, jossa liihotin Tukholmassa. Sain vähän aikaa sitten kotimaiselta Voglialta viestin, että saisin valita heiltä tuotteen. Valitsin maksimekon, jonka ajattelin pukea ylleni, kun itse Kevin Murphy saapuu Suomeen.

Huomasin kuitenkin lipsuvani vanhaan, kovin ärsyttävään ja pukeutumista rajoittavaan ajattelumalliin, missä vaatekaapissani on arki- tai juhlavaatteita. Halusin tämän ihanan mekon käyttöön heti, joten yhdistin sen nahkatakkiin ja tennareihin pressimatkalla. Kuvat mekosta napsi PlusMimmi. Isommat koot tästä viskoosimekosta on myyty jo loppuun, mutta tätä kokoa 38 ja siitä alaspäin löytyy vielä Voglian verkkokaupasta.

Mekossa ihanaa on se, että se on hyvän pituinen jopa tällaiselle 159,5 senttimetriä lyhyelle. Myös hihojen yksityiskohdat ihastuttivat. Sydämeni veivät kuitenkin mekon printti ja värimaailma. Myös musta vyö on kiva yksityiskohta mekossa. Sen ansiosta hattu sopi kivasti tähän tyyliin. Pakkaan usein hatun matkalle, jossa kuvataan paljon, sillä ilman sitä hiukseni ovat tottelemattomia. Hattu antaa huonotkin hiuspäivät anteeksi.

Kalenterini näyttää loppukuun osalta jo nyt sen verran täydeltä, että ohimoa tykyttää iltaisin. Sisälläni huutaa pieni ääni, että nyt pitää raivata tilaa perheelle ja “vain olemiselle”. Viime syksynä meni sen verran kovaa, että mentiin jo harmaalle alueelle, mutta tänä vuonna yritän ennakoida tuota olotilaa ja ottaa aiemmin iisimmin. Oli kyseessä kuin kivoja juttuja tahansa, jos niitä on liikaa, niitä on liikaa.

Minä raivaan nyt kalenteriani. Kerro sinä sen sijaan kommenttiboksissa, onko Voglia tuttu merkki? :)