RIPSIVÄRI JA EYELINER SAATU / LAVERA

Vihdoinkin. Muutaman tunnin päästä astun laivaan Länsiterminaalissa ja aloitan muutaman päivän seikkailun merellä ja vähän maissakin pressimatkatunnelmissa. Katsoin, että herätykset ovat sen verran myöhään kumpanakin aamuna, että saan varmaankin nukuttua pidemmät yöunet kuin viikkoihin kotona. Arkirutiinit ovat tuntuneet hajottavilta, ja loppuviikosta alkoi jo tuntua, etten enää jaksa sekoamatta. Yksinkertaisenkin lauseen tuottaminen tökkii. En muista, mitä piti sanoa enää siinä vaiheessa, kun avaan suuni, ja purskahtelen itkuun vähän väliä. Nyt kaivataan vastuuttomuutta ja hiljaisia hetkiä, mutta vastapainoksi naurua ja iloa. Sitä aion tankata tiistaihin asti niin, että varastoni tulvivat.

Oikeasti halusin tulla postaamaan asukuvia, mutta ne olivat kaikki 30 niin järkyttäviä, että siirsin ne suoraan roskakoriin. Jotakin sain kuitenkin eilen kuvattua. Testailin LEGO-messuhuumassa luonnonkosmetiikkamerkki Laveran Butterfly Effect -ripsiväriä ja nestemäistä silmänrajauskynää. Ripsirissa on isohko harja, minkä vuoksi alaripset on maalattava eri ripsivärillä, mutta muuten mascara toimii. Se on sysimustaa, ei paakkuunnu eikä leviä päivän aikana ylä- tai alaluomille. Eyelinerkin pysyi kauniisti kokopäivän toisessa silmässä, mutta levisi toisesta, kun jäätelöaltaan kansi, joka pamahti keskisormeni päälle (ironista, eikö?) aiheutti kyyneliä ja naaman rutistamista.

Antaisin pisteitä tasan saman verran eli 4.5/5 kummallekin. Luin myöhemmin, että tämä vegaaninen ripsiväri sisältää tuuheuttavia bambukuituja, mutta mitään megatuuheutumista en viikon aikana käytössä huomannut. Näitä kumpaistakin myy mm. Stockmannin verkkokauppa.

Mutta nyt laivalle. Älkääkä turhaan odotelko takaisin (ennen tiistaita)!😍

Psst! Maanantaina pamahtaa Netflixiin Jane the Virginin uusi kausi. JEE!