KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / KEVIN.MURPHY

Eräs toinen bloggaaja kysyi minulta, miksi olen juuri KEVIN.MURPHYn brändilähettiläs. Kerroin hänelle, että jo tuotteiden ulkomuoto veti minua puoleensa, mutta purkkien sisältö se vasta on puhdasta kultaa. Tehokkaita ainesosia luonnosta yhdistettynä upeaan teknologiaan. Muistatkin ehkä, että nämä tuotteet ovat kuin ihonhoitotuotteita, mutta hiuksille. On kuitenkin olemassa muutama muukin tärkeä syy, miksi KM-brändi on erityisesti mieleeni.

Oletko koskaan pidellyt KEVIN.MURPHY -tuotetta kädessäsi ja nähnyt purkin kyljessä söpön pupumerkin? Se tarkoittaa, että merkillä on PETA:n Cruelty Free -tunnustus eli tuotteita ei testata eläimillä ei niissä käytetä eläinperäisiä tai eläimiä vahingoittavia ainesosia. Lisää KEVIN.MURPHY -tuotteiden hyvistä puolista voi lukea englanniksi tältä sivustolta. Pullouudistukseen palaan vielä erillisessä postauksessa, kun saan uudistuneet pullot käsiini. Nyt intoilen kahdesta uudesta tuotteesta, joita olen ehtinyt testata muutaman viikon hiuksiini.

YOUNG.AGAIN -kuivahoitoainesuihke on ihan pakollinen pörröisille hiuksille. Veikkaanpa, että tämä tuote pääsee täyteen loistoonsa, kun saamme talven myötä pakkaset Suomeen ja kaduilla vaeltaa taas kansaa hiukset sähköisinä sähisten. Minun parhaat sähköisyydentaltutuskikkani ovat hiusten sively metallisella hiuslakkapullolla, jolloin hiusten lataus purkautuu/tasoittuu, tai hoitoaineen lisääminen hiuksiin.

Tavallinen hiuksiinjätettävä hoitoaine on usein koostumukselta aika lähmäävää enkä tahdo pipokeleillä enää yhtään littanampaa tukkaa. Siksi tämä kevyt suihke tulee kulkemaan mukanani talvella päivittäin. Nyt käytän tätä latvojen takkuuntumisen estämiseksi, sillä tämä luonnonlaineikas pehko ei ole aina silein mahdollinen. Tämän postauksen kiharat on tehty raudalla, oikea kiharani näyttää näin hurjalta.

TOUCHABLE -viimeistelysuihke, jonka koostumus tuo mieleen suihkutettavan hiusvahan ja hiuslakan yhdistelmän. Eli täydellisen kiharatuotteen! Kiharoiden lisäksi tämä toimisi takuulla polkkatukkaan tuomaan rosoista rokkimeininkiä ja lyhyisiin hiuksiin erottelemaan suortuvia. Seuraavan paljastuksen teen ilman lupaa, mutta mieheni lainasi tätä suihketta ystävänsä häihin ja kehui kovasti. Joten uskallan väittää, että paksu ja karhea hiuskin on muotoiltavissa tällä salonkikelpoiseksi.

Olen aivan järjettömän innoissani, sillä marraskuun alussa pääsen osallistumaan mielettömään tapahtumaan. Itse Kevin Murphy saapuu Suomeen ja minä tulen näkemään hänet elävänä! Jutulle tuskin pääsen, mutta jos pääsisin, kertoisin hänelle, että tämä loppua lähestyvä vuosi hänen elämäntyönsä ja rakkaan tuotemerkkinsä lähettiläänä on ollut ainutlaatuisen ihana kokemus.

Saman kiitoksen ansaitsee Frameda, joka hoitaa Suomessa kaiken KEVIN.MURPHY -brändiin ja -tuotteisiin liittyvän. Olette upeita!♥