SIS. KAUPALLINEN LINKKI*

Viikon parhaat korvikset ovat Never Too Lake -merkin* kukkaisankkurit. Oletko jo kuullut tästä uudesta, kotimaisesta korumerkistä, jonka valikoima on ihastuttavan merihenkinen? Korut suunnitellaan ja kootaan Saimaan rannalla. Alunperin olin tilaamassa ankkurit ilman kukkia, mutta ne olivat loppu, kun bongasin Weecosin alennuskoodin. Nyt olen kuitenkin tyytyväinen, että valitsin nämä hempeämmät versiot. Kaksi ihmistä on jo kysynyt, mistä nämä on ostettu! Vähän silti haaveilen tavallisistakin versioista, mutta ehkä tämä pari saa riittää.

Viikon paras Netflix-sarja on 13 reasons ja sen uusi kausi. Vakaviin aiheisiin pureutuva sarja on ajoittain hyvinkin synkkää katsottavaa, mutta juuri tällaisia sarjoja tarvitaan ravistelemaan ihmisiä hereille. Ensimmäinen kausi alkoi nuoren tytön itsemurhan syiden selvittelyllä eivätkä aiheet ainakaan kevene seuraavilla kausilla. Jos mietit, mitä kuvassa tapahtuu, lue tämä postaus.

Viikon paras kasvojenpuhdistusrituaali syntyy Foreo-laitteella ja Foreon omalla puhdistusvoiteella. Nämä asuvat minulla suihkussa, sillä öljypuhdistuksen jälkeen tykkään suristaa silikonisella kasvoharjalla ihoni syväpuhtaaksi. Tai syväpuhtaalta iho ainakin tuntuu tämän käsittelyn jälkeen. Varsinkin leuan ja nenänpielten kohdalla melkein tunnen, kuinka mustapäät pomppivat ulos koloistaan.

Viikon paras jälleennäkeminen tapahtui Finski-kissan kanssa. Pitää varmaan adoptoida koko kissa, kun sitä on kerta kerralta vaan kovempi ikävä! Mikään seuraeläin tämä yrmyherra ei vieläkään ole, mutta jotenkin niin symppis tapaus, etten voi vastustaa sitä. Finski kasvattaa pientä talvimasua ja tietysti myös turkkiaan takaisin. Herran ulkomuoto alkaa jo olla enemmän komea kolli kuin hassu puudeli! :D