Synttärifiilikset jatkuvat tälläkin viikolla. Pojan kummitäti kävi tänään lapsineen kylässä meillä Helsingissä. En ole omien serkkujeni kanssa juurikaan tekemisissä, joten on kiva nähdä, miten pojan ja serkkutyttöjen välille muodostuu suhde. Toivottavasti se kestää vanhempanakin. Minun sukuni ei ole muutenkaan kovin iso, joten on onni, että miehen puolella riittää mukavia tyyppejä. Tässä ei ole taustalla mitään draamaa, ehkä olen vaan hieman erakoituvaa sorttia.

Puhuimme, että voisimme lähteä äitiemme kanssa tämän loman aikana Kesähetki Päijänteellä -risteilylle. Ns. anoppiristeily kauniina kesäpäivänä kulkee Lahdesta Vääksyn kanavalle ja se voi sisältää lounaan tai risteilyn voi ottaa iltaversiona. Kumpikohan olisi kivempi? Oletko testannut kumpaakaan sattumalta? Kuulisin mielelläni kokemuksia.

Ystävien kanssa lomailut jäävät syksymmälle, sillä äitikaverini ovat buukanneet kesäloman täyteen ohjelmaa jo ajat sitten ja muut ystävät ovat ulkomailla tai muuten kiireisiä. Onneksi trendi tuntuu olevan, että alkusyksykin on Suomessa vielä lämmin, joten lomailen mielelläni vaikka vähän myöhemminkin ystävien seurassa. Ainakin yksi risteilysuunnitelma on vireillä alkusyksylle. Kesäloma olkoon suosiolla perhekeskeinen.

Kuvituskuviksi saatte nyt synttärijuhlakuvien sijaan räpsyjä maalta, vaikka olenkin tällä hetkellä taas Helsingissä. Miten paljon kuvakulma hämääkään! Tässä postauksessa ei näy romua juuri nimeksikään, koska kuva on otettu majan edestä ja todella alaviistosta. Näissä kuvissa taas näkyy totuus siitä, keneltä olen perinyt hamsterigeenini. Viihdyin huomattavasti paremmin tavaran keskellä kuin minimalistisessa ympäristössä, joten uskokaa tai älkää, minun silmissäni tämä maisema on normaali.

En ole sopinut tälle viikolle juuri mitään ohjelmaa. Sääennuste näyttää siltä, että edessä on rantapäiviä. Nöpsy opettelee uimaan, joten se on ehkä ihan hyväkin suunnitelma. Tosin opetan poikaa mieluummin järvessä kuin meren rannalla, mutta on sekin jo jonkinlaista veteen totuttelua, kun kahlailee Hietsussa. Loppuviikosta pitäisi trimmata Finski-rassukka, jonka turkki alkaa kesäisin takkuuntua sellaista tahtia, että kattia saisi harjata 24/4, jotta turkki pysyisi sileänä. Rassukka näyttää taas puudelilta sheivauksen jälkeen, lupaan ottaa kuvia eläinlääkäristä! :D