Tunnustan. Vaihdoin linssin 17-millisestä 25-milliseen ja tuntuu, että blogikuvissa on taas paljon enemmän eloa. Toki joudun virittelemään gorillapodini kauemmas saadakseni kuvaan mahtumaan muutakin kuin itseni kokonaan, mutta se on pieni hinta paremmista kuvista. Jos joku hyppää blogin matkaan vasta tässä vaiheessa, niin minulla ei siis (vielä) ole omaa kuvaajaa. Kiepautan kamerani kiinni milloin minnekin ja napsin asukuvat jossakin, missä ei ole kamalasti yleisöä. Aamulla Nöpsy istuskeli vieressäni ja joi pillimehua, pikkutyyppi on jo tottunut valokuvailuuni. Olen kuvannut itseäni niin kauan, että näihin kuviin meni vain muutama minuutti. Ei paha!

Päivän asu oli vähän tyttömäisempi (leikki)puistoiluasu. Punotussa kirsikkalaukussa on olkahihna, joten se kulkee näppärästi mukana, mutta hihna on muovinen ja ruma, joten piilotan sen mahdollisimman usein. Tämän vuoksi asukuvissa kesäinen kirppislöytölaukku kulkee koko ajan kainalossani, jolloin hihna pysyy piilossa. Mekko on kirppislöytö tutulta myyjältä, ja uhosin jo viime kesänä, että aion käyttää enemmän sellaisia mekkoja, jotka tuntuvat arkeen liian juhlavilta. Tennarit tai espadrillot ovat hyvä kenkävalinta, jos tarkoitus on tehdä asusta vähän arkisempi.

Huomenna ei enää puistoilla kaupungissa selkä hiessä 28 lämpöasteen paahteessa, vaan siirrytään veden äärelle polskimaan ja suppailemaan. Blogin to do -postauslistalla on tulossa ainakin olutta ja grilliruokaa, erilaisia meikkipohjia, leukojen venyttelyä ja sitä paljon toivottua aurinkosuojaa hiuksille. Hyvin sekalaista sisältöä siis, mutta toki näitä asukuviakin mahtuu sekaan. Olisi nimittäin tehtävä pieni tunnustus liittyen ostolakkoon. (Armoa!)

Psst! Pienen kukkapuiston löytää etu-Töölöstä Runeberginkadun varrelta! Jos oltaisiin vähän läheisemmät frendit, voisin kutsua sut meille kahville. ♥