(DONITSI SAATU / BOBLES)

On aika päivittää puumajakuulumiset. Nyt hitaasti edistyvässä, pääasiallisesti jämämateriaalista rakentuvassa majassa on jo viisto katto ja kiipeilyseinä, jota pitkin pääsee ylös. Majan alle kuuluu hämähäkkikeinu, mutta se taitaa olla vielä talviteloilla. Siksi ajattelinkin, että kokeilemme bObles-keinun toimivuutta juuri majan luona. Kaikki bObles-lelumme on saatu blogin kautta, ja meillä fanitetaan niitä edelleen täysillä. Kannatan niin näitä kestäviä ja pestäviä motoriikkaleluja, että ostelen niitä myös lahjoiksi suvun pikkuisille.

Kotonahan meillä on vihreä pieni donitsi, mutta pappalassa on astetta järeämpi iso donitsi. Siitä (tai mistä donitsista vaan) saa keinu-lisäosalla ja keskiosan poistamalla tehtyä keinun, jonka voi kiinnittää vaikkapa sisälle talon kattoon. Keinu kestää 80 kiloa eli minäkin olisin sitä voinut teoriassa kokeilla. En vaan mahtunut testikohtaan, kun majasta ei tähän hätään löytynyt parempaa kiinnityskohtaa! :D

Viime vierailun jälkeen majan sivulle oli ilmestynyt kiipeilyseinä. Isäni kyttää kaikenmaailman huutokauppoja, kuolinpesiä ja ulosmittaussivustoja, joten en yllättyisi, vaikka kiipeilykiinnikkeet olisivat jostakin hienosta huvipuistosta, jota ei koskaan rakennettukaan, koska sen rakennusbudjetti hassattiin jo ennen kuin sitä saatiin valmiiksi. Toinen vaihtoehto on, että näitä myydään Tokmannilla hyvään hintaan. Isäni on varsinainen tarjoushaukka, eikä tarvitse kauaa miettiä, kenelle tuo ominaisuus on periytynyt.

Oloni ei ole vielä ihan priimaa, joten taidan ottaa vähän väliin päiväunet. Palataan, kun olen terve! :)