Vaaleanpunaiset aurinkolasit, vaaleanpunainen villakangastakki, vaaleanpunaista kynsilakkaa ja vaaleanpunainen hotellihuone. Meneekö jo yli? Väittäisin, että ei. Kun on koko talven käyttänyt joko mustaa tai tummanruskeaa takkia, on tällainen vaaleanpunainen unelma tervetullutta vaihtelua. Takki on saatu syksyllä KappAhlilta ja se on vuoriton eli juurikin aurinkoiseen kevättalveen sopiva.

Aurinkolasit taas teetin muutama vuosi sitten Instrumentariumilla sponsoroituina ja niiden linsseissä on omat vahvuuteni. Auttaa muuten noihin pelottaviin päänsärkykohtauksiin sekin, että muistaa käyttää niitä lukulasejaan ja omia vahvuuksia mahdollisimman paljon. Lasit ovat Ray-Ban -merkkiset ja ehkäpä leikkisimmät omistamani lasit. Olen käyttänyt tylsästi mustia tai tummansinisiä laseja viime aikoina, mutta ovathan nämä nyt makeat. Kuin karkit.

Karkkityylini sopi sunnuntain fiiliksiin hyvin, sillä yövymme pitkästä aikaa ihan kaksin(!) hotellissa, kun äitini saapui yökylään eli lastenvahdiksi viettämään laatuaikaa tyttärenpoikansa kanssa. Pikkumies rakastaa museoita ja äitini myös, joten en yhtään epäile, etteikö parivaljakko saisi aikaa kulumaan. Me kävimme äsken italialaisessa ravintolassa herkuttelemassa tuorepastalla, josta otin puolet mukaan ja huomenna töihin eväiksi. Otin myös kuvan tästä annoksestani hotellihuoneen jääkaapissa vanhojen blogiaikojen kunniaksi.

Illallisen jälkeen sulin vaaleanpunaiseen kylpyyn jäätelöpurkin kanssa. Nyt uppoudumme johonkin hyvään leffaa. Heti siis, kun mies saa työhommat purkkiin. Sovimme, että kumpikin saa tunnin aikaa hoitaa kaiken, mikä vaivaa mieltä, jotta illalla saa rentouduttua. Elokuvista A star is born olisi kesken, mutta yllättäen huomasin, etten syttynyt sille vielä puolivälissäkään ja mietin, kannattaako sitä edes katsoa loppuun. Ehkä annan sille mahdollisuuden, jos lopussa vaikka odottaa jotakin huikeaa.

Ai, että lisää kuvia tästä unelmahuoneesta? Seuraavassa postauksessa sitten! ;)