ARVONTAPALKINNON SPONSOROIVAT ESSENCE COSMETICS & WHY NOT PR

Kuvittele tilanne. Olet lähdössä treffeille valkoisessa puuvillamekossasi. Sen leikkaus imartelee sinua täydellisesti ja tunnet olosi viehättäväksi mekossasi. Kuuntelet suosikkibiisiäsi kotona ja huomaat olevasi valmis vähän ajoissa. Nyt ehtisi lakata kynnet! Peilaat itseäsi Essence-kynsilakkakaappisi peilistä ja mietit, mikä pinkki sopisi päivän fiilikseesi. Ottaisitko vaalean ja hillityn vai räikeän ja kimaltavan? Nappaat takarivistä vaalean pinkit ja lakkaat kyntesi. Jo yhdellä kerroksella saat intensiivisen värin ja kauniin kiillon. Sitten kengät jalkaan, takki päälle ja deiteille.

On suuri päiväsi. Aiot esitellä kollegoillesi projektin, johon uskot täysillä, mutta jonka tiedät olevan sen verran erikoinen ja edellä aikaansa, että joudut käyttämään kaiken vakuuttelutaitosi, jotta saat ideasi vietyä läpi. Puit luottoneuleesi suosikkifarkkujesi kaveriksi ja sovittelet vielä bleiseriä yllesi. Nappaat autoon mukaan punaruskean kynsilakan, ja ennen kuin käynnistät auton, lakkaat kynsillesi vielä kerroksen lisää itsevarmuutta. Tänään muutetaan maailmaa.

Ovikello soi kohta ja parhaat ystäväsi saapuvat luoksesi brunssitarvikkeiden kanssa. Onhan skumppa kylmässä ja persikkasose ostettu? Kattauksesi on hauska ja trendikäs, mutta asustasi puuttuu sitä jotakin. Culottes-housut ja t-paita tarvitsevat lisää räväkkyyttä ja sitä saat tyyliisi turkoosilla, metallinhohtoisella kynsilakalla. Vihdoin ovikello soi ja rappukäytävästä kaikuu nauru. Bestiksesi paita mätsää sattumalta valitsemaasi kynsilakkaan.

Arvon kaapillisen geelikynsilakkoja kaikkien tätä postausta kommentoineiden kesken. Essencen shine last & go! -geelilakat tuovat intensiivisen värin jo yhdellä kerroksella ja niissä on kaunis kiilto. Sävyjä kaappiin mahtuu 21, mutta pakkaan mukaan vielä ylimääräisiä sävyjä, jos suosikkivärisi onkin vaikka keltainen eikä sitä löydy kaappiin valitsemistani kynsilakkasävyistä. Palkintoja arvotaan yksi kappale ja se postitetaan voittajalle Suomen sisällä. Tasapuolisesti onnea arvontaan kaikille! Minä jatkan iltaani Klaus K -hotellin upeassa Sweet Suite -sviitissä.

Kerro kommenttiboksissa perjantaihin 15.3. kello 22:00 mennessä, missä tilanteessa kynsilakka voi tuoda itsevarmuutta ja voita kuvan kynsilakkakaappi täynnä Essence-kynsilakkoja! :)

Edit: Onnea nimimerkki Paula! Kiitokset myös muille osallistujille.

Psst! Omissa kynsissäni on kaunis Legally Pink -sävy. ♥