Viikon paras resepti on jo tässä vaiheessa vuotta hyvin googlattu, sillä pääsiäinen kurkistelee kulman takana. Siis tavallaan. Siihen on yli kuukausi, mutta silti Kinder-kakun resepti alkaa aina tässä vaiheessa kevättä kiinnostaa blogini tilastojen mukaan. Minun versioni on oikeastaan koristeltu Kinder-piirakka, joten tämä on ns. tavallista Kinder-kakkua helpompi ja nopeampi tehdä. Ota resepti talteen täältä.

Viikon paras testilaite on Hot Tools -brändin kiharrinkokonaisuus, jonka sain medialainaan Framedalta. Kuvan CurlBar-setti sisältää yhden “kiharrinkahvan”, johon voi liittää minkä tahansa neljästä, 24 karaatin kullalla kullatusta kiharrinpuikosta. Puikkojen koot ovat 19mm, 25mm, 32mm ja 38mm. Näistä on tulossa lisätietoja Instagramin storyihin vielä tässä kuussa. Merkkiä myy mm. eleven.fi, jonne voit voittaa lahjakortin tästä postauksesta.

Viikon paras lemmikki asuu ikkunalaudallamme. Edellinen lihansyöjäkasvi pysyi hengissä lähes vuoden, mutta Suomen musta talvi koitui pienelle kohtaloksi. Myöhemmin kuulin, että kasvi olisi voinut talvehtia jääkaapissa. Tänä vuonna olen fiksumpi tämän pikkuisen kanssa. Nöpsy esittelee tämän jokaiselle vieraallemme hyvin ylpeänä.

Viikon paras ravintolisä auttaa hiuksiani kasvamaan, sillä tavoite on saada niihin pituutta loppuvuoteen mennessä erästä hiusprojektia varten. Päivittäin nautittava Silicea Beauty Shot sisältää piitä ja seleeniä, mutta tietysti myös biotiiniä, jota yleensä syön hiusten ja kynsien kunnon ylläpitoon. Tämän voi nautiskella sellaisenaan, mutta itse tykkään sekoittaa tuon aprikoosisosetta muistuttavan ravintolisän smoothien joukkoon. Paras smoothie tämän “pohjaksi” on jäisestä mangosta, kauramaidosta, banaanista ja vaniljasta sekoitettava unelmasmoothie.