KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / ELEVEN.FI

linkit kaupallisia

Tähän asti olen käyttänyt jo kuukausia Kora Organics -sarjaa, jolla ihoni pysyy kunnossa säällä kuin säällä. Nyt heittäydyin kuitenkin rohkeaksi, ja koska Pixi-tuotteet kuulostivat kiinnostavilta jo heti niiden syntytarinasta lähtien, suostuin sarjan koekaniiniksi eli blogiyhteistyöhön kokeilemaan sarjan tuotteita. Jos kurkkaa kylppärini kaappeihin, suurin osa ihonhoitotuotteistani on luonnonkosmetiikkaa, joten oli ajatuksena hassu testata, miltä tämä sarja tuntuisi iholla. Postauksen lopussa, tuotearvioideni jälkeen, löytyy arvonta, jos sinäkin tahdot kokeilla sarjaa. Älä ohita sitä.

Pixi-tuotteet kehitti kiireinen äiti, joka tarvitsi elämäänsä jo parissa sekunnissa toimivia ihonhoitotuotteita. Jos taapero ehtii sekuntien aikana rasvata television, tukistaa kissaa ja piirtää äidin vaaleaan takkiin tussilla, ehtivät takuulla myös ihonhoitotuotteiden tehoaineet imeytyä ihoon. Nämä tuotteet tuovat kiireiseen arkeen sananmukaista pikakaunistusta. Kokeilin tuotteita muutaman viikon kotona ja otin ne kuvattaviksi mukaan Klaus K -hotelliin.

Sain testiin useita kuivalle iholle tarkoitettuja, ruusua sisältäviä tuotteita ja hyvä niin, sillä uskon ruusujen tehoon. Enkä vain usko, vaan olen todennut ruusun olevan varsinainen tehokosteuttaja. Vaikka jalkojeni iho kuivuu talvella paljon, riittää suihkun jälkeen niille kosteutukseksi pelkkä ruusuvesi. Ihan oikeasti! Suihkin sitä pullosta sääriini eikä ihoa kiristä yhtään. Ruusun tehon ymmärtämisen jälkeen olen valinnut ruusua sisältäviä tuotteita useista sarjoista enkä ole pettynyt kertaakaan. Vain joidenkin sarjojen liian voimakas tuoksu on ollut epämiellyttävä yllätys. Mutta hyviä uutisia – tämän sarjan ruusutuotteet eivät juurikaan edes tuoksu ruusulta.

Ihonhoitorutiinini alkaa kasvojenpuhdistuksella. Rose Cream Cleanser puhdistaa kasvot, mutta tämän lisäksi tarvitaan erillinen silmämeikinpoistoaine. Usein poistan meikit kosteusvoiteella enkä ole varma, omistanko edes silmämeikinpoistoainetta. Tuskinpa. Tahtoisin kokeilla, miten tämä puhdistusvoide toimisi kaksoispuhdistuksen toisena osana. Tämä ei tuoksu yhtään sellaiselta voimakkaalta ruusulta, mitä purkki antaa ymmärtää. Meikkivoide lähtee hienosti iholta, mutta iho ei jää narskuvaksi ja muutenkaan liian puhdistetun tuntuiseksi.

Puhdistuksen jälkeen seuraa kasvovesi, eli minun tapauksessani Glow Mist, joka sisältää sekä vesi- että öljyfaasin. Suihke sekoitetaan ennen suihkimista kuten tuossa yllä olevassa kuvassa. Pääasiallinen käyttötarkoitus tälle taitaa olla kasvovetenä toimiminen ihonpuhdistuksen ja kosteuttamisen välissä. Tätä voi kuitenkin suihkia päivän aikana meikin päälle, mutta suosittelen välttämään otsaa, jos se rasvoittuu helposti. Suihkeen teho perustuu arganöljyyn, mutta hienojakoisuutensa ansiosta ihosta ei kuitenkaan tule mitenkään huomattavan öljyinen.

Iltaisin imeytän kasvoilleni ennen kasvovoidetta Hydrating Milky Serum -kasvoseerumia. Tämän pipetillä annosteltavan valkoisen nesteen koostumus on todella ohut ja vetinen, joten en odottanut tuotteelta kummoistakaan kosteutustehoa, mutta tämä toimi ihan hyvin. Ruusu-uute (ei tuoksu seerumissa), jojobaöljy ja aloe vera muodostavat yhdessä sellaisen tehoseerumin, että luulisi ihon jäävän jotenkin tahmaiseksi. Meikkivoide levittyi kuitenkin kauniisti seerumin ja kasvovoiteen päälle, joten sanoisin, että tämä toimii sekä aamuisin että iltaisin osana ihonhoitorutiinia. Siinä, missä esimerkiksi sarjan kasvovoiteen sisällysluettelossa on paljon turhaa ennen varsinaisia tehoaineita, tämän koostumus vaikuttaa paremmalta.

Rose Ceramide Cream on kasvovoide muistuttaa ulkomuodoltaan jotakin, mitä voisi löytää isoäidin kampauspöydän laatikosta. Voiteen koostumus ei yllättäen kuitenkaan ole niin paksua ja tahmeaa kuin mitä sen pakkaus antaa ymmärtää. Tästä tuotteesta pidin vähiten, sillä se jättää ihon jotenkin luonnottoman pehmoisaksi. En osaa selittää tätä sen paremmin, mutta tuntuu, että tämän enemmänkin lukitsee seerumin ihoon kuin varsinaisesti kosteuttaa ihoa. Voiteen päälle voi levittää meikkivoiteen pian, mikä auttaa kiireaamuissa. Poskeni kuitenkin vaativat kokeiluviikkojen aikana lisäkosteutusta, minulle tämä voide sopisi ehkä kesäkäyttöön, kun ihoni ei ole niin vaativa.

Kun aikaa on enemmän, hemmottelen ihoani erilaisilla kasvonaamioilla. Välillä teen syrjähypyn, pidän taukoa Foreosta ja levitän kasvoilleni toisenlaisen naamion. Kasvonaamioita olen kokeillut vaikka millaisia ja GLOW Clygolic Boost Sheet Masks -naamiot ovatkin taattua sheet mask -laatua. Ihosta tulee siis pehmeä ja sileä jo yhden naamion jälkeen. Nämä sisältävät AHA-hedelmähappoja ja näillä on ihoa kirkastava vaikutus. Naamioissa on hurjasti pakkausmateriaalia, mistä annan pitkää miinusta, mutta muuten nämä ovat toimivia. Naamioilla kerrotaan olevan kuoriva vaikutus, mikä auttaa ihoa “hehkumaan”. Yhdessä pakkauksessa on kolme kertakäyttöistä naamiota.

Kiireessä turvaudun 10 minuutin pikakaunistajiin, jotka pysyvät iholla, vaikka samalla täyttäisi pyykinpesukonetta. Näistä kauniista kuvista huolimatta se on nimittäin minun todellisuuteni. Säntäilen huoneesta toiseen syli täynnä tavaroita ja yritän hallita perhekaaosta. Siinä täytyy joskus valvoa ja kasvattaa silmäpusseja, jotta Batman-puku on seuraavan päivän naamiaisissa ehjä ja juuri ne oikeat hanskat puhtaat.

DetoxifEYE Depuffing Eye Patches sisältävät mm. kultaa ja kofeiinia, ja niiden vaikutusaika on 10 minuuttia. Siinä ajassa lähes kaikki neste imeytyy lapuista ihoon, sillä säästeliäänä ihmisenä kokeilin toki ensimmäisenä, josko samalla lapulla voisi hoitaa kummatkin silmänalukset vuorotellen. Lappuja otetaan purkista spaattelilla, jotta sormista ei mene pöpöjä hoitonesteen joukkoon. Säilytän purkkia jääkaapissa, jotta kylmyys vielä tehostaa lappujen toimintaa. Vaikka silmänaluksesi eivät turpoaisikaan helposti, on tällainen pikahoito yllättävän rentouttava arjen hulinassa. Jos ostat yhden Pixi-tuotteen, osta nämä!

Tahdotko kokeilla sarjan tuotteita? Selaa läpi Pixi-tuotevalikoima verkkokaupasta tai valitse suosikkisi minun kokeilemistani tuotteista ja kerro tämän postauksen kommenttiboksissa, mikä Pixi-tuote kiinnostaa SINUA eniten. Yksi onnekas voittaa 50e arvoisen lahjakortin eleven.fi -verkkokauppaan! Sillä voi tilata joko Pixi-tuotteita tai jotakin ihan muuta. Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 20.3.2019 kello 20:00 asti. Kaikki Pixi-tuotteet löydät tämän linkin takaa. Onnea arvontaan! :)

Edit: Voiton vei kotiin nimimerkki Tuija. Kiitokset myös muille osallistujille!