Heippa Essence, tervetuloa Oriflame! Meikkipaletti, jonka osaset saa päättää itse, on jo vuosia ollut mielestäni nerokas keksintö. Ensimmäinen palettini on parin vuoden takaa ja se on saatu blogin kautta Essenceltä. Ihan ensin paletissa oli pelkkiä luomivärejä, mutta toinen versio oli jo fiksummin kasattu. Aurinkopuuterinappi tässä on jo toinen, sillä käytän sitä lähes päivittäin. Tässä on hyvä sävy eikä ole pelkoa, että väriä tulee liikaa, vaikka tupsuttelee kunnolla.

Näitä Essencen palettipohjia saa ostettua seuraavien linkkien takaa tällä hetkellä alle kahden euron hintaan joko neljällä paikalla* kuten minulla tai kahdeksalla paikalla*. Paletteihin voi vaihdella värinappeja oman maun mukaan. Luomiväri-, aurinkopuuteri-, viimeistelypuuteri- ja poskipunanappeja voit ostaa niitäkin alle 2 euron kappalehintaan täältä*. Tuon nelipaikkaisen paletin saa siis täytettyä alle kymmen euron hintaan.

Oriflamen Instagram-kampanjasta saatuun The ONE -palettiin, jonka mukana toimitettiin myös nuo kuvan muut meikkituotteet, taas valitsin luomille sävyjä, jotka sopivat erityisesti ruskeille silmille. Mukana on siis vihreää ja violettia, mutta myös ruosteenpunaista, joka taitaa olla oma suosikkini. Netissä taas tuo vihreä sävy on aina lopussa, joten yleisesti se taitaa olla aika pidetty. Poskipunanapin valitsin ihonsävyni (helposti ruskettuva, keltaiseen taittava) perusteella. The ONE -tuotteita voi ostaa Oriflamen omasta verkkokaupasta.

Tämän postauksen kuvien meikki on tehty juurikin tällä Oriflamen paletilla. Kuparinen väri on levitetty liikkuvalle luomelle ja alaluomelle puoliväliin asti. Silmän sisäkulmassa ja kulmaluulla on hohtavaa vaaleaa, jolla myös häivyttelin tuon tummemman luomivärin. Myös tuon The ONE -sarjan kulmageeli on todella hyvä! Pigmenttiä on kerrankin tarpeeksi, ja miniharja on juuri oikeaa kokoa. Tuosta yllä olevasta kasvokuvasta näkee kulmaharjan jäljen parhaiten, jutun viimeiseen kuvaan söhräsin toisen kulmakarvani. Perus! :D

Kun Oriflame on käytetty loppuun, vertailen tuotteita keskenään ja päätän, kumman täyttämistä jatkan. Hinnaltaan Essence voittaa helposti, mutta vielä pitää testata kestävyys. Oletko kokeillut kumpaakaan sarjaa?

*kaupallinen linkki