KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / LEKMER

Hei, olen Iina ja asun LEGO-hullujen kanssa. Meillä rakennetaan palikoista joka päivä ja kaikki tarinat nivoutuvat tällä hetkellä jotenkin noihin pieniin palikoihin ja niistä rakentamiseen. Uusi juttu meille ovat tarranauhat, joihin voi kiinnittää LEGO-palikoita. Mayka-teippejä* myydään eri mittaisina ja eri väreissä, meillä kaikki teipit ovat mustia. Tuota alla olevaa, toisen teippimerkin videota on katsottu meillä kymmeniä kertoja. Teipit voi leikellä haluamaansa kokoon ja liimailla vaikka seinään tai kattoon. Teipit lähtevät helposti irti pinnoilta, mutta tarttuvat silti uudelleen tukevasti. Tänään meillä leikittiin teippien kanssa olohuoneen ikkunalaudalla.

Lekmerin LEGO-osasto* on aivan valtava. Tykkään siitä, miten valikoima on jaoteltu. Tarjoushaukkana katson aina ensimmäiseksi LEGO-tarjoukset*. Nöpsy on nyt 4.5-vuotias, joten LEGO Juniors -sarjat* olisivat hänelle haastetasolta sopivimpia, mutta kyllä meillä on vanhemmille lapsille tarkoitettuja paketteja myös. Yhden tekniikkapaketin mukana tuli jopa moottori, josta poika rakentaa isänsä kanssa milloin mitäkin. Vein itse asiassa meidän LEGOt toimistolle yhtenä päivänä ja rakentelimme poikien kanssa omia kulkuneuvoja. Kummasti sitä 30-vuotiaat uppoutuvat yhtä intensiivisesti rakentamaan kuin juniorit.

Nämä isot säilytyslaatikot, joista harmaata ei näy kylläkään näissä kuvissa, on saatu Lekmeriltä jo kolme vuotta sitten ja ne ovat edelleen päivittäisessä käytössä. Musta ja harmaa laatikko ovat isoja ja mahduttavat yhdessä sisäänsä kaikki meidän pikkusälät, mutta näitä myydään myös pienempinä ja värikkäämpinä. Nykyään mallit taitavat tosin melkein kaikki olla sivustavedettäviä, mutta tätä mustaa* saa ainakin tällä vanhalla kannella vielä. Kaikkia LEGO-säilytyslaatikoita voit selata tästä linkistä*.

Rakennusalustoja meillä kumma kyllä ei ole ja niitä pitäisi kyllä ostaa muutama kirppikseltä, ettei alustaa tarvitse rakentaa teipeistä suoraan lattiaan. Toisaalta ei huono idea sekään. Samoin meiltä puuttuvat niin sanotut peruspalikat, sillä LEGO-kokoelmamme koostuu vain erilaisten autojen osista ja muutamasta muusta kokonaisuudesta. Taloa näistä ei voisi rakentaa, mutta erilaisia moottorilla kulkevia härveleitä tai seinää pitkin kiipeäviä maailmoja kyllä miljoona erilaista. Olen niin innoissani näistä teipeistä!

Mitkä LEGO-sarjat ovat teillä nyt suosiossa? Meillä jyrää edelleen Batman ja tietysti nuo teipit! :D

*kaupallinen linkki