Voihan matkameikkipussi! Tämä tuli kasattua vähän vahingossa, sillä tästä puuttui vaikka mitä tärkeää. Koska uusin ripsipidennykseni, ripsiharja on esimerkiksi ihan ehdoton, mutta se jäi pois kuvista. Yllätyksiäkin pussi sisälsi, sillä sinne ilmestyi heti matkan alussa yksi uusi tuttavuus. Aloitetaan siksi pussin sisällön esittely tuosta kirkkaasta huulikiillosta, jonka sain matkakumppaniltani lentokentällä.

Olin fiksuna tyttönä pakannut kaikki nesteet ruumaan, etteivät käsimatkatavarani painaisi niin paljon ja samalla ruumaan joutui myös huulirasva. Addiktina se oli minulle vähintäänkin maailmanloppu, mutta Nooralla oli kassissaan avaamaton Essencen shine shine shine -huulikiilto, jonka sain itselleni. Se esti huulia kuivumasta lisää ja koostumus loi ainakin illuusion, että huulikiilto olisi myös kosteuttanut huuliani.

Toinen matkalla paljon käytetty huulituote oli Maybellinelta saatu Baby Lips Colour Balm Crayon -huuliväri. Vain juhlaillan asuuni sopi näyttävämpi huulipuna, joten nudehuulet olivat “asusteeni” lähes koko ajan. Salvequickin rakkolaastarit mieheni osti, kun ajeli Lofooteille kuvaamaan, mutta minä pöllin ne nyt mukaani ja hyvä niin, sillä pikkuvarpaani ovat niin ilkeät, että alkavat aina jossakin vaiheessa kiukutella. Ennen juoksu- tai kävelytapahtumiahan joudun teippaamaan ne.

Essence antoi minulle mukaan uuden meikkipaletin, johon sain valita meikkinapit. Edellisessä paletissani oli pelkkiä luomivärejä, joten nyt olin taktisempi. Tarkoitus oli vertailla minun ja huonetoverini paletteja, mutta luomiväripalettimme olivat identtiset! Ensin Girl Gang -paidat ja nyt meikit. Nooran kanssa löytyy paljon yhteistä, olemme hyvin samalla aaltopituudella.

Tämä uusi meikkipalettini on monipuolinen tapaus ja aloitin sen kokoamisen mustasta black is back -luomiväristä. Sillä voisi tehdä tumman silmämeikin, jos osaisi, mutta minun tapauksessani tämä tulee olemaan lähinnä rajausväri. Mukaa täytyy tuon Real Techniquesilta saadun siveltimen lisäksi pakata aina myös ohutkärkinen sivellin sekä luomivärisivellin.

Mustan rajausvärin vieressä on hello sunshine -aurinkopuuteri. Se on siitä ihana, ettei siinä ole kimalletta tai kiiltoa yhtään. Tuo mattaruskea toimii tarvittaessa myös luomivärinä. Toinen ruskea nappi onkin sitten hohtavampi ruskea, sävyltään lempeä maitokahvi. Monikäyttöistä all I need -nappia voi käyttää luomivärinä, mutta myös kevyenä highlighterina esimerkiksi kulmaluulla.

Pieni hohde kasvoilla on ihan jees, mutta välillä kiiltelen ihan liikaa. Viimeinen nappi on siksi valkoinen ja näyttää tylsältä, mutta tällainen hikipirkko tarvitsee ehdottomasti mukaansa fix it baby -viimeistelypuuterin. Kyllä, tuolla napilla suditaan sitten lopuksi turha kiilto pois. Meikkipalettini on ihan napakymppi, vaikka itse sanonkin! :)