On hiljaista. Kuuntelen puhelimellani kiinnostavaa kirjaa ja mietin, mitä voisin näperrellä samalla. Hei, Essence lähetti minulle tyhjän meikkipaletin ja paloja, joita siihen voi kiinnittää! Ehkä kasaan nyt oman palettini. Olen jumittunut luomiväririntamalla harmaanruskeaan vakioväriin ja satunnaisiin värikokeiluihin. Siis niihin, kun teen värikkäällä luomivärillä alarajaukset. Kyllä te tiedätte. Meikkityylini ei juurikaan ole vuosien varrella muuttunut.

Tiedätkö sen luomiväripaletin, jossa on kaksi täydellistä sävyä ja kaksi ihan tylsää, joita et koskaan käytä? Sitten jossakin vaiheessa ne kivat sävyt loppuvat, mutta omatunto kolkuttelee tylsästi etkä voi ostaa uutta palettia. Eihän kahta väriä voi hukkaan heittää! Tässä apuun tulee tyhjä paletti, johon voi ostaa haluamansa meikkinapit. Näitä myydään joko neljälle tai kahdeksalle meikkinapille.

 

Palettiin voi ostaa mm. highlightereita, huulipunia, poskipunan, huultenpohjustajan ja tietysti luomivärejä mitä ihanemmissa sävyissä. Omassa paletissani on vain luomivärejä, mutta minä olenkin tylsä. Meikkipaletillani saa aikaan esimerkiksi tuollaisen meikin kuin alla olevassa kuvassa. Vaaleanpunainen näyttää yllättävän kivalta silmäkulmassa, mutta mietin, toimisiko se myös poskipunana? Parastahan olisi, jos kaikki paletin napit olisivat monikäyttöisiä.

Jos täyttäisin itselleni kasipaletin, lisäisin näiden seuraksi ehkäpä värittömän kiinnityspuuterin, pronssisen aurinkopuuterin ja perusruskean sekä mustan luomivärin, joilla saisi tehtyä myös rajaukset silmiin. Sudin  tämän kuvien meikin kasvoilleni samalla, kun kuuntelin Liane Moriartyn kirjaa. Olen kuunnellut näitä jo kaksi ja tämän jälkeen BookBeatissa on enää yksi kirjailijan teos kuuntelematta. Olen pahasti koukussa, joten toivottavasti löydän kirjoja lisää!

Mitä laittaisit omaan palettiisi? Vai löytyykö sinulta jo tällainen? :)

(kaktus saatu Plantagenilta)