No niin, Älä osta mitään -haastetta on takana kuukausi. Ei tunnu pahalta tai ahdista vielä, vaikka muutama tiukka paikka on tullut vastaan. Lupasin kerätä ylös kaikki vakavat himotukset ja niin myös tein. Lista on aika vaatimaton, mutta toisaalta hyvä niin. Oikeastaan listalla on vain kolme kohtaa:

  • H&M:n keltainen sitruunamekko. Kyllä, listalla on ylimpänä kesämekko! Tästä olen haaveillut oikestaan jo parisen vuotta eli siitä asti, kun tämä ilmestyi H&M:n nettikauppaan, josta se myytiin nopeasti loppuun. Ebayssa hinnat mekolle ovat hurjat enkä oikein edes tiedä, mikä tässä kiehtoo. Tai siis, tiedän kyllä. Puuvillakangas, täydellinen malli ja D&G-inspiroitunut printti. Äh, tämä mekko taitaa olla minulle the one that got away.
  • Samujin college. Collegepuseron printti huokuu jo tasa-arvoa itsessään, mutta sen lisäksi jokaista myytyä paitaa kohden Samuji lahjoittaa 10€ Seta ry:lle. Tämä menee kategoriaan “yksinkertainen, mutta tyylikäs”. Onneksi kaapissani on collegepaitoja jo useita, tälle ei siis ole oikeasti tarvetta.
  • Klingelin nahkaleggarit. Hemmetin Veera sai päähäni pinttymän siitä, että voisin päivittää Katri Niskasen skinny pantsit paksumpiin. Näissä on aitoa nahkaa, mutta leggarit myös venyvät, mikä takaisi hyvän istuvuuden. Ihmisen, jonka vartalotyyppi ei ole H, voi olla hankala löytää nahkahousuja, jotka istuvat hyvin, joten näitä olisi ihana päästä sovittamaan. Tämä kohta listalla on se, jonka ostaisin, jos saisin luvan huijata yhden tuotteen verran.

Minkä sinä nistä ostaisit, jos olisit minä ja saisit huijata yhdellä tuotteella ostolakkoa? :)

(kuvat valmistajilta)