Jos joku ei vielä tiedä, millaisilla kengillä näistä upottavista lumihangista tai paukkupakkasista selviää, vastaus löytyy näistä kuvista ja merinovillaisista Arctipseistä. Sain omani blogin kautta vuonna 2013(!) ja nämä ovat edelleen kuin uudet. Kengillä on hintaa, mutta nämä eristävät kylmää ja kestävät jopa vettä tiettyyn pisteeseen asti, joten nämä ovat kaikista kengistäni eniten hintansa arvoiset. Nyt, jos saisin valita kengät, ottaisin valkoiset. Aikanaan arastelin väriä, mutta Nooralla on pari valkoisia Arctips-lapikkaita ja ne ovat todella hyvässä kunnossa.

En tiedä, mikä ihme minuun alkuvuodesta meni. Lopetin tahattomasti juomasta kahvia ja sen sijaan juon joka päivä kurkumalatten. Kirjoitan kiitollisuuspäiväkirjaa, ja hipelöin yksin ollessani kristalleja. Kiitollisuuspäiväkirja nyt liittyy valmennukseeni, joten vähän mietin, tulivatko muutkin muutokset sieltä. Suurella mielenkiinnolla seuraan tilannetta.

En ole vielä siellä, missä itseni kanssa haluaisin olla, mutta pienistä muutoksista muodostuu isoja. Tai siis, aktivoinhan jo kuitenkin Yogaia-tilini. Sitten vielä pitäisi vastustaa Netflixin houkutusta ja käyttää sitä sovellusta. Ehkä voisin tehdä itselleni säännön, että jokaista treeniä kohden saan katsoa yhden jakson jotakin sarjaa? Ha! Nerokasta! En tosin osaa sanoa, onko tämä enemmän kiristystä vai lahjontaa. Epäilen kuitenkin, että tämä toimisi siihen asti, että koukutun hyvään oloon.

Mutta hyvistä muutoksista huonompiin. Laahustin alkuviikosta jättipooloneuleeseeni hautautuneena lounastreffeille Ninan kanssa vähän haikeaan paikkaan. Halusin hyvästellä ruokapaikan, jonka kesärullia eli niitä pehmeitä riisipaperirullia, joita ei ole upporasvapaistettu, olen hehkuttanut vaikka ja kenelle. Rulla jatkaa kuulemma catering-toiminnan kautta rulliensa myymistä ja myös Woltin kautta voi tilata lounasaikaan rullia. Ihan kokonaan tässä ei siis onneksi erota, vaikka viihtyisää ravintolaa tuleekin ikävä.

Rulla sulki ovensa Nudge-myymälän yhteydestä lopullisesti. Kiitos näistä vuosista! ♥