Ja hitot edes pannut – lähettejä täällä on päivystetty tuntitolkulla eikä postimiehiä! Jotenkin aikataulut eivät ole osuneet yksin, osoitetiedot ovat olleet vanhat tai muuta sähellystä on ollut ilmassa, joten olen kiitollinen, että sain nämä paketit lopulta käsiini. Nooran paketin hain ihan postista, Saran paketti roikkui sovitusti ovikellossamme(:D) ja tuo viimeinen boksi tuli lähetillä kotiovelleni. Vanhan osoitteen kautta, tottakai. Känkkäränkkä-olon kunniaksi kuvasin postauksen 2008-vuoden tyyliin eli johtoja piilottelematta ja lattiaan liimautuneita viivakooditarroja poistamatta.

Paketti numero yksi. Nooran joululahja saapui luokseni alkuviikosta. Joululahjaperinteemme jatkui tänä vuonna ja ostimme jälleen toisillemme käytetyt joululahjat. Eevee-aamutossut olivat itse asiassa Zadaassa toivelistallani, mutta en ehtinyt huomata joululoman aikana, että ne katosivat sieltä mystisesti. Muistatko vielä koruröykkiöni? Nooran lahjan toinen osa on hyvä lisäys siihen, tosin olen nyt käyttänyt tuota Eiran sydäntä ihan yksinään.

Uskoisitko, että lahja maksoi yhteensä sen verran, että se mahtui 30€ lahjabudjettiin? Zadaahan on työpaikkani, mutta jos tuo “kirppissovellus” ei ole vielä tuttu, niin sen voi ladata täältä iPhonelle tai täältä Androidille, koodilla IM9864 saa vielä 5€ shoppailurahaa. Olen tehnyt vaikka mitä löytöjä tuolta, ja parasta on, että paketit tulevat omaan lähikauppaani, sillä se sattuu olemaan Matkahuollon lähin toimipiste.

Entäpä paketti numero kaksi? Tätä pakettia osasin vähän odottaa, sillä Sara kyseli osoitetietojani jo loppuvuodesta. Ovikellossani riippunut pinkki kassi sisälsi pieniä ihania asioita kuten huulikiillon, sukat ja kirjalahjan. Sara lähetti oman(!) kirjansa minulle tuomaan iloa ja voin kertoa, että ajoitus oli mahtava! Kiroilin lähes ääneen kotimatkalla turhautuneena, joten inspiroivat ajatukset 365: ilon ja inspiraation vuosi -kirjassa ovat kuin minulle tehdyt. Kirja on myös äärettömän kaunis ulkomuodoltaan. Kurkatkaa vaikka tuon linkin takaa.

Viimein paketti numero kolme! Avonin laatikko oli saapuessaan täysi mysteeri. Sain sen blogin kautta, mutta poikkeuksellisesti en tiennyt etukäteen, että se on saapumassa luokseni ja kun huomasin, mitä paketissa oli, rinnassani läikähti. Kirjaimellisesti. Rintasyöpäpaketti sisälsi kauniin, posliinisen take away -mukin ja tärkeän viestin. Liian harvoin minäkin muistan tutkia rintani, vaikka sen pitäisi olla ihan rutiinihommaa. Lupaan tsempata jatkossa ja ahdistella myös läheisiäni!

Vielä olisi jäljellä neljäs paketti. Matsmart on verkkokauppa, johon olen täysin koukussa. Tällä kerralla pelastin roskikselta kasan mausteita, koska heitin muutossa kaikki vanhentuneet pois. Lisäksi ostin Santa Marian erikoistortilloja, jotka maistuvat kookokselta ja pippurilta. Tuota WASABI & SESAME -maustetta ostin useamman purkin, sillä olen rakastanut sitä vuodesta 2012 asti ellen jo pari vuotta aiemmin. Minun ja Matsmartin rakkaustarinan voi lukea tästä postauksesta. Tämä paketti tuli muuten näppärästi pakettiautomaattiin, haha!

Hei, ois kiva tietää, minkä näistä neljästä paketista olisit itse mieluiten vastaanottanut? :)