Ihana, miten hyvin vuoden 2019 haasteeni otettiin vastaan tässä postauksessa! Vielä en ole tuskaisessa tilassa, sillä vuosi on vasta nuori, mutta tiedän, että tiukkoja paikkoja on edessä. Oli myös hyvä idea, että joka kuun lopussa kerron tunnelmia ja kuukauden himotuksia sekä haasteita blogissa. Ajatuksia on herännyt jo nyt, sillä olen jo vähän etukäteen huolissani tietyistä jutuista haasteen aikana. Nämä ovat ehdottomasti vaatekaappini heikkoja kohtia.

  • t-paidat, joiden etuhelmaan tulee mysteerireikä. Vaikka t-paita kestäisi muuten, sen helmaan ilmestyy kummallinen reikä, jota on vaikea paikata siististi. Ja mistäkö se reikä tulee? Siihen on monia teorioita!
  • farkut, joihin pitäisi vaihtaa vetoketju. Karmea tunne, kun olet lähdössä kotoa ja vetäiset farkut jalkaan, mutta jostakin kuuluukin KRUNTS. Onko se sisäsauma tai takamus? Onko se vetskari? Tällä kertaa se oli vetskari, joten luotto-ompelijani sai töitä.
  • valkoinen puuvillaneule, joka pitäisi korjata mahdollisimman pian ennen kuin se purkautuu lisää. Tämän koetan korjata itse, mutta en lupaa, että korjatusta versiosta tulee kaunis.
  • kengät, joihin pitäisi vaihdattaa ns. talvipohjat, jotta niitä voi käyttää myös liukkaalla säällä. Tämä selittikin itsensä aika hyvin. #suomi #talvi
  • arkipukeutumiseen “liian hienot asiat”, kuten tuo mekko. Kaivelin sen nyt esille ja silottelin sen vaatehöyrystimellä*. Ehkä se sopisi viikonlopun kamppiskuvauksiin?

Tuo höyrystin on nerokas! Se on pieni ja maksaa vain 35 euroa. On muuten joka sentin arvoinen apuri. En tajua, miten olen voinut omistaa sen jo kuukausia(!), mutta kirjoitan siitä vasta nyt. Mutta siis, aion keksiä, miten niitä hienoja vaatteita voisi käyttää arjessa enemmän. Varsinkin mekot tuottavat päänvaivaa, vaikka niitä voikin kesyttää hieman neuleilla pukemalla neuleen mekon alle tai mekon päälle. Ehkä mekon alle voisi pukea vielä farkut? Apua todellakin kaivataan! :)

*kaupallinen linkki