KOKO PÄIVÄ AAMUTAKISSA

Etsin blogistani jonkinlaista inspiraatiota ja päädyin kokoamaan kymmenen haaveasua vuosien varrelta. On tavallaan hauskaa ja tavallaan karmivaa seurata oman blogin vaiheita. Miksi noihin kuvakollaaseihin on pitänyt läiskiä kuvia reunoineen kasaan? Miksi sen kasan viereen on vielä pitänyt kirjoittaa kamalla fontilla jotakin? Vaikka visuaalisuus loistaa poissaolollaan, osa vanhoista haaveasuista kolahtaa silti. Keräsin omat suosikkini yhteen, kollaasien alla olevista linkeistä näet tarkemmat tiedot asusta. Mikä on suosikkisi?

PAREMPIA VALINTOJA

PILKKUJA & NAHKAA

SINITARRATURKIS

SADEPÄIVÄN HAAVEASU

HAUSKA TUTUSTUA, NEITI CULOTTES

HUOPAA & TEKONAHKAA

VALKOISTA JA KIMALTAVAA

TALVILOMAILUA

PINKIN ERI SÄVYJÄ

Parasta näiden kollaasien selaamisessa oli huomata, että päädyin lopulta löytämään monet tuotteet käytettyinä erilaisilta kirppiksiltä. Esimerkiksi tuo Haltin värikäs “välikerrostakki” tuli vastaan Zadaassa muistaakseni viime talvena. Ostin sen heti. Osan vaatteista taas ostin harkinnan jälkeen uutena alennusmyynneistä, niihin lukeutuu tuo ensimmäisen kollaasin pitkä neuletakki (jonka myin juuri pois) sekä kameralaukku. Osaa vaatteista harkitsin, mutta totesin lopulta, ettei niille olisi tarpeeksi käyttöä. Tähän kategoriaan menevät mm. pupubootsit.

Kollaasien avulla on hyvä sovitella mahdollisia hankintoja omaan vaatekaappiin, suosittelen kokeilemaan! :)