valkoista-ja-kimaltavaa

paita – Ivana Helsinki

huivi – Louis Vuitton

housut – H&M

kengät – Timberland

Päässäni oli pyörinyt jo pitkään visio asusta, joka yhdistäisi valkoisen kahta eri sävyä ja niiden lisäksi asusta voisi löytyä jokin aksenttiväri. Asun pohjaksi valitsisin polvista revityt farkut, joiden pituus on tällaiselle alle 1.6-metriselle juuri passeli. Siksi nuo housut ovat yksi suosikkimalleistani Hennesin valikoimissa. Hyvin rajoitetun erän mallistosta valittaisiin yläosaksi paljetenkoristeltu kissanpentupaita. Jalkaan puettaisiin nyt hyvin trendikkäät klassikkokengät puhtaanvalkoisina. Mies on kysellyt nyt niin monta kertaa, mitä näistä tykkään, että alan epäillä saavani nämä joululahjaksi. Kaulaan vielä valkoinen huivi, jota myydään toki myös sinisenä, jos tahtoo napata sävyn paidan kissakuvioinnista. Siinäpä se!