haaveasu talvilomailua

laskettelutakki – Halti

aluskerrasto – Halti

laskettelulasit – Anon

laskettelukypärä – K2

lumilauta –  DC

Talviloma lähestyy ja vaikka en taidakaan päästä vielä tänäkään vuonna rinteeseen, haaveilin silti vähän, millaisissa vaatteissa lumilautailutaitojani tahtoisin verestää. Värikäs printti voisi teknisen välikerraston lisäksi toistua myös värikkäässä laskettelutakissa, jonka värimaailmaa tasapainottaisivat kokovalkoiset lasketteluhousutLaskettelulaseja en koskaan oppinut käyttämään, kun tuntui, että ne enemmän hämäsivät näkökenttää kuin auttoivat näkemään, mutta näihin voisi tietysti opetella. Tottumiskysymyshän tuokin on. Kiroilevalle aloittelijalle sopiva lumilauta olisi laskettelussa yhtä tärkeä varuste kuin pyllähtelevän laskijan paras ystävä eli laskettelukypärä. Siinäpä se!