KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / BABYSHOP

(linkit kaupallisia)

Voisi luulla, että tässä on käynnistetty joogaharjoitukset mummolassa, mutta oikeasti sohvalla harjoittelee neljäs Pyjamasankari uudessa pyjamassaan. LEGOt ovat jääneet tauolle, kun pojan ajatusmaailman täyttävät Kolli, Pöllö ja Gekko eli Foxilta tulevat Pyjamasankarit. Onneksi näitä voi katsoa Foxin sovelluksesta, sillä se meteli, joka syntyy, jos nukumme aamulla jakson ohi, on aikamoinen.

Poika oli venähtänyt alkusyksystä ihan kunnolla ja pakkasin ison kasan pieniä vaatteita pois. Samalla tilasin uusia tilalle, mutta unohdin tietysti alusvaatteet ja pyjamat. Onneksi Babyshopin yhteistyötä varten saamani lahjakortti pelasti ja ostin värimaailmaltaan talvisen pyjaman. Ihan mukavaa vaihtelua kahden Batman- ja yhden Spiderman-pyjaman rinnalle vai mitä sanot?

Mutta entäpä oikeassa elämässä? Millaisessa pyjamassa sankaritöitä on mukavin tehdä? Kysyin asiantuntijan (Nöpsy 4 vuotta) mielipidettä!

  • ihanan pehmoisessa. Hyvä yöpuku tuntuu jo ensimmäisellä käyttökerralla siltä, että sitä olisi pidetty vuosia. Kangas tuntuu iholla miellyttävältä.
  • kooltaan sopivassa. Liian isot housut valuvat ja liian kireät kuminauhat tai resorit puristavat. Hihat pitää pystyä vetämään ylös käsipesua ennen ilman, että tulee kiukku.
  • yhtä lapsenmielisessä kuin Tom Joulen koirapyjama. Vaikka muuten pukisi lapsensa hillittyihin väreihin tai jopa inhoaisi kuoseja, yöpukujen kohdalla voi leikitellä kunnolla. Tämä brändi ei ollut minulle tuttu ennen tätä pyjamaostosta, mutta kyseessä on yli 30 vuotta vanha brittimerkki, joka tunnetaan juurikin leikkisistä kuvioista. Selaa koko Tom Joule -valikoima läpi!

Tilatessani pyjamaa, klikkasin ostoskoriin myös harmaat Didriksons-tumput ja Kavat-villapohjalliset. Villapohjalliset ovat nerokas keksintö varsinkin tällaiselle äidille, joka hamstraa aleista joskus kokoa liian suuria kenkiä. Ne saa lähes aina “kutistettua” oikeaan kokoon pohjallisilla ja/tai vähän paksummilla sukilla.

Viimeksi klikkailin aleista kotiin meidän suosikkikenkiämme kokoa liian isoina. Kirjoitin näistä joskus ihan kokonaisen ylityspostauksen, sillä nämä kengät ovat sekä veden- että pesukoneenkestävät! Toisin sanoen täydelliset kengät syksystä talven kautta kevääseen asti. Toimivat kuivalla, loskalla, sateella ja pakkasella. Pojan jalka on nyt kokoa 26, mutta koon 27 pohjallisilla 27-numeron kengät ovat jalkaan hyvät. Tämä pohjallisniksi toimii muuten myös aikuisille! :)