KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / HOBBYHALL.FI-VERKKOKAUPPA

 

“Äiti, kaikilla muilla on pelipöytä ja sellanen tuoli värivaloilla ja oma tietokone. Kaikilla!”

 

Tuttua? Meilläkin. Totta? Tuskinpa vaan. Jo kautta aikain tuo vanhempien hermoja kiristävä kaikillamuillakinon-kortti on lyöty pöytään, kun lapset ympäri hyvinvointivaltioita ovat halunneet luoda huoltajilleen painetta siitä, että heidän kasvattinsa on jotenkin ulkopuolinen porukasta, koska häneltä puuttuu jotakin hyvin oleellista. Ei kuitenkaan mitään oikeasti oleellista kuten terve maksa, rakastava vanhempi tai ehjät vaatteet, vaan hiton kallis puhelin, jokin väkivaltainen K18-peli tai tässä tapauksessa tietokone kaikilla herkuilla. Siis niin kallis, etteivät vanhemmat ostaisi sellaista edes omaan käyttöönsä. Joskus tässä keskustelussa tulee annettua pikkusormi, jotta ei tarvitsisi antaa koko kättä. Koneelle sanoin ei, mutta …

Totuus meidän perheessämme kuitenkin oli, että lapsen vanha pöytä annettiin muuton yhteydessä pois, koska sitä ei voitu kiinnittää uuden kodin seinään, joten uudelle pöydälle lastenhuoneessa oli tosiaan tarve. Pienen pohdinnan ja ankaran googlailun lopputuloksena meille ostettiin koulupöydäksi (kyllä, tämä pöytä hankittiin jo ennen kuin edes tiesin tulevasta yhteistyöstä Hobbyhall.fi-verkkokaupan kanssa) Meblocrossin King 9 -pelipöytä mustana, koska hinta oli niin hyvä ja ulkonäkö lapsen mielestä päheä. Paitsi ettei kukaan sano enää kuulemma päheä.

Tarjolla on paljon peli- ja tietokonepöytiä, joten jokaiseen kotiin löytyy varmasti sopiva. Äläkä vaan ainakaan minulta kysy, mikä on pelipöydän ja tietokonepöydän ero. Meidän pöytämme, mikä pöytä sitten kenenkin mielestä onkaan, ei ole kovin syvä (42cm), koska lastenhuone on pienehkö enkä tahtonut siitä enää yhtään ahtaampaa. Pöydässä on sekä kiiltäväoviset kaapit salaisuuksille, että muutamia avohyllyjä. Niillä voi säilyttää vaikkapa hienoa valomaskia, joka päässä kuvataan kuulemma videoita nettiin. Bongaa seuraavasta kuvasta pyllistelevä äiti, sen verran hienosti tuo ovi heijastaa ympäristöään.

Entä sitten pelituoli? Pitäähän sellainen olla, kun eihän se keittiön pinnatuoli vaan ole yhtään sama asia. Ei vaan, ihan rehellisesti sanoen mukavaan tuoliin kannattaa panostaa ainakin sen verran, ettei tule pylly kipeäksi pelisessioissa läksyjä tehdessä. Meidän malliamme ei ole nyt myynnissä, mutta tämä pelituoli (nyt 40 % alessa) tai sitten tämä on hyvin samanlainen. Pelituolivalikoima alkaa olla aika laaja ja värejäkin on tarjolla jo useita. Tosin musta taitaa olla suuren osan toive edelleen. Mistäpä tietäisin, olenhan kuulemma vähän n00b. (<- Eli tietämätön. 🤣)

Entäs ne hienot ledivaloja vilkuttavat pelituolit tubettajien videoilla? Tottakai jokainen muksu tahtoo sellaisen! Tai no, meidän ainakin. Edulliset pelituolit sisältävät usein varavirtalähteen, joista valot saavat virtaa. Valoja käytetään siis vain satunnaisesti eikä tuolia tarvitse ns. kytkeä seinään, vaan se toimii joitakin tunteja varavirralla. Kovin turhaa ja epäkäytännöllistä äidin mielestä, mutta maailman upeinta lapsen maailmassa. Vanhemmuus taitaa usein järjen ja tunteiden taistelua. Meillä voittivat tässä asiassa tunteet, kuten kuvasta näkyy! 😅

Psst! Ai niin, siihen tietokoneeseen poika säästää rahaa itse, joten siihen asti pöytä toimii koulupöytänä. Sellaiseksi sitä ei tosin sanota, vaan se on PE-LI-PÖY-TÄ, BRUH.