Huomenta! Tämän blogin sisältö on vihdoin siirretty uudelle pohjalle ja se olikin sitten aikamoinen projekti. Suuri vihani blogimuuttoja kohtaan on voimissaan ja oikeastaan syventynyt entisestään. Niin paljon työtä nollaantuu aina väistämättä enkä tiedä, löydänkö missään vaiheessa aikaa korjata ihan kaikkea. Blogimuuton pitäisi olla uuteen ja jännittävää siirtymistä, mutta se tuntuu luopumiselta.

Pahin menetys on aina SEO-lisäosalla luotujen hakusanaoptimointien nollaantuminen. Toinen ärsyttävä muuttomenetys on linkkien rikkoontuminen. Kuvatkin tuottavat tuskaa. Kun vanhoja postauksia selaa, ei tämä pohja ymmärrä, mikä kuva on postauksen “jakokuva” ja sivusto näyttää postaukset pötkönä ilman kuvia. Haluan myös eroon LUE LISÄÄ -ominaisuudesta uusimman postauksen kohdalla.

 

Bebe-blogi on valitettavasti siirtämättä tälle sivustolle vielä kokonaan. Avauduinkin jo vähän, että blogeja on yritetty siirtää useampaan paikkaan, mutta niiden jäätävän koon vuoksi se ei onnistunut. Bebe vielä meni, mutta tämä jättimäinen MouMou ei todellakaan. Tavoite olisi saada Bebe au Lait -blogi tänne ihan omalle välilehdelleen, mutta päätin, ettei se päivity enää, vaan jää blogiarkistoksi.

Tällä hetkellä kuvat ovat täällä aivan liian isoja, kategoriat ja esittelysivu puuttuvat ja vanhoja postauksia ei ole helppo löytää. Ajattelin tehdä palautekyselyn jossakin vaiheessa ja varasin siihen motivaatioksi aikamoisen arvontapalkinnon, mutta ihan vielä ei ole sen aika, kun korvattavaa on liikaa.

Töitä on siis vielä paljon, mutta ainakin vanhat postaukset on nyt siirretty ja pystyn päivittämään tänne uusia. Se taitaa olla kuitenkin tässä tärkeintä. Jatketaan tästä!