KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / Prisma

      

Kuvittele, että kävelet pitkin Prisman käytävää. Ostoskoriisi olet jo noutanut nipun banaaneja ja valinnut ne ihanat jälkiuunileivät, jotka myydään lähikaupastasi joskus liian nopeasti loppuun. Tarkoitus on ostaa seuraavan viikon ruuat kerralla niin, että viikolla tarvitsee vain täydentää jotakin pientä. Et ehkä ole valmistautunut löytämään sitä, mitä edessäsi kohta on.

Mietit, puuttuuko vielä jotakin tärkeää. Kävelet eteenpäin ja nappaat mukaan vielä kahvimaidon. Pitäisikö sitten käydä vielä karkkihyllyllä? Ei, vaateosastolla on jotakin vielä parempaa. Ivana Helsinki -mallisto odottaa SINUA printteineen ja jalokivisävyineen.

Ivana Helsinki MouMou

Papukaijaprinttinen Ida-neulosmekko, joka löytyy Prisman verkkokaupasta sekä mekkona että puserona, kätkee Paradise Birds -printtinsä uumeniin hieman haikean tarinan. Kuosin suunnitellut Paola Suhonen tahtoi vangita lapsuudenmuistonsa Espanjasta. Mekon papukaijat ovat papukaijapuiston häkkeihin suljettuja lintuja, jotka ihastuttavat katsojiaan kauneudellaan kaivaten itse kiihkeästi vapauteen. Vai osaavatko ne edes kaivata? Tämä melankolinen ajatus välittyy mekosta todella kauniisti. Tutustu mekkoon tarkemmin tästä linkistä.

Ivana Helsinki on mestari, kun on kyseessä vaate, joka taipuu sekä arkeen että juhlaan. Tämän mekon kanssa voit lähteä jouluostoksille, kitkeä yrttimaata, vetää itsevarmana läpi haastavat työpalaverit tai juhlia pikkujouluja. Olo ei ole liian arkinen eikä liian juhlava, asusteilla voi pelata paljon. Materiaali on aika raskasta eli kauniisti laskeutuvaa viskoosia, jonka seassa on hieman elastaania.

Kuvissa näkyy valtavan minttipuskan lisäksi minun parhaat vinkkini minkä tahansa kesämekon muuntamisesta puhdasveriseksi syysmekoksi. Nahkatakki, sukkahousut ja nilkkurit tuovat asuun heti syksyisempää fiilistä. Toinen jippo on käyttää mekkoa enemmänkin hameena ja pukea sen päälle lyhyt neule. Kummasta tyylistä tykkäät enemmän vai kuuluvatko kesämekot kesään?

Lisävinkkini mekoille, joissa on erityisen avara kaula-aukko tai vaikkapa spagettiolkaimet, on pukea mekon alle ohut pooloneule. Ida-mekko ei sellaista kaipaa, mutta jos niitä ihan kesäisimpiä mekkoja tahtoo käyttää edelleen, kannattaa suojata kaula-alue syysviimalta. Sukkiksetkin voi vaihtaa merinovillaisiin, jos tavalliset ohuet tuntuvat liian viileiltä.

Psst! Aina, kun teen värikkään meikin, mulla on tätä samaa väriä luomella. Ihan joka kerta! Mutta kun se sopi tähän(kin) mekkoon niin hyvin! :D