OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se, joka ei ole viime aikoina pyöritellyt silmiään hiuskriiseilleni, kuuluu vähemmistöön. Nyt, kun kasvatan pois pilalleblondattua latvustoani, voin hyvin testailla, mitä kaikkea sille voikaan suoraväreillä tehdä. Teoriassahan hoitoainepohjainen suoraväri ei tartu värjäämättömään hiukseen kuin hetkeksi, joten vaihtoehtoja on enemmän kuin mitä ehtisin elämäni aikana kokeilla. Halloweenin kunniaksi päätin korkata Biozellilta saamani turkoosin väripurkin ja laimennusaineen. Koska en halunnut sotkea kylpyhuonettani, toteutin värjäyssuunnitelmani ystäväni työpaikalla Loistossa. Tuossa alla olevassa kuvassa on valkoisella paperilla alempana väriainetta sellaisenaan ja ylempänä turkoosi väri laimennettuna niin, että purkilliseen neutraalia pohjaa sekoitettiin ruokalusikallinen väriä.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska latvustoni oli aika kellertävä, turkoosista tuli sävyltään trooppinen. Oma hiusvärini on nyt väliaikaisesti vihreään taittava teräksenharmaa, mutta se tulee siis kulumaan pois. Latvojen sävyä pidän seuraavaan leikkauskertaan asti yllä näillä samoilla töhnillä, joita pidän vain lyhyemmän vaikutusajan hiuksissani. Nyt väri vaikutti suositellut puoli tuntia, mutta ylläpitoon ajattelin kokeilla viiden minuutin vaikutusaikaa. Huijasin muuten vähän, kun puhuin hiusten yhteydessä somessa Halloweenistä. En nimittäin edes ajatellut sitä istuessani kampaajantuoliin, vaan himoitsin turkooseja latvoja muuten vaan. En silti kiellä, että näytän aika homehtuneelta noita-akalta hiuksissani. No, vastaapa hiustyyli kerrankin luonnettani täydellisesti! :D

   OLYMPUS DIGITAL CAMERA