*MERKITYT PR-NÄYTTEITÄ

Vuoden tärkein hetki on jälleen käsillä! Tervetuloa palkintogaalaan, jollaista täällä ei ole muutamaan vuoteen nähty. Saan blogin kautta paljon kosmetiikkaa ja nyt laitoin vuoden PR-tuotenäytteet järjestykseen palkintogaalaan varten. Ylimääräiset tuotteet on samalla hyvä pakata niitä enemmän tarvitseville. Ihmeekseni huomasin kuitenkin, että TOP10-listalle nousi paljon enemmän tuotteita, jotka olen ostanut itse. Itse asiassa vain kaksi tuotetta kymmenestä on saatu PR-näytteinä. Kaikki listalle päässeet eivät ole uutuustuotteita, mutta ne ovat listalla, jos olen käyttänyt niitä tänä vuonna erityisen paljon. Eiköhän tutustuta voittajiin!

Kymmenen kosmetiikkatuotetta, joihin ihastuin vuonna 2023:

Paras meikkivoide

Tunnustan alkuun pienen mokan. Vihasin *Oriflamen Giordani Gold Eternal Glow -meikkivoidetta, kun kokeilin sitä ensimmäisen kerran. Meikkivoide levitettiin iholleni siveltimellä ja sen päälle huiskautettiin kevyesti puuteria, jolloin jokainen pintakuiva kohta ihossani muistutti halkeilevaa aavikkoa. Olin kuitenkin vaikuttunut siitä, miten hyvin meikkivoide kesti kasvoillani kulumatta, joten annoin sille uuden mahdollisuuden. Tällä kertaa unohdin puuterin ja levitin meikkivoiteen sormin, jolloin se ei tarrannut ihoon, vaan sulautui siihen kauniisti, mutta peittävästi. Napakymppi!

Parhaat kulmakarvatuotteet

Kulmakarvakynien ykkössijaa pitää Physicians Formulan Slim Brow Pencil kestävällä koostumuksella ja hyvällä sävyvalikoimallaan. Koska väri on kynän sisällä pötkönä ja sitä ruuvataan vähä vähältä esille, sitä on lähes mahdoton saada katkeamaan toisin kuin klassisia, teroitettavia puukyniä. Kun kulmat on väritetty, ne kiinnitetään paikoilleen ja niin sanotusti kotilaminoidaan Goshin kulmageelillä. Brow Lift Lamination Gel pitää karvat paikallaan koko päivän ja yön, unohda jo kaikki surkeat geelit ja vahat.

Paras ripsiväri

Rakastin lukiovuosinani Kanebon (nykyisen Sensain) 38-ripsiväriä. Sen suuri huono puoli oli kuitenkin mikroskooppisen pieni harja, jolla ei saanut ripsiin tuuheutta eikä pituutta. Sen funktio oli tasan levittää ripsiin väri, ei muuta. Tonymolyn Panda’s Smudge Out -ripsari toimii samalla periaatteella eli se ei turhaannu vedessä, vaan lähtee tavallaan palasina yli 38-asteisella vedellä. Ja Panda-ripsareita myydään useammalla harjalla, ihan parasta!

Paras monitoimituote

AIVA The Oil -öljy on vakioasukki kylppärinkaapissa. Kevyen vaniljaiselta tuoksuva öljy on käytössämme näin talvella kylpyöljynä, hierontaöljynä ja pehmentämässä kuivan ihon karheita kohtia. Tämä öljy on siitä ihanaa, että se sopii myös kasvoille, joten omasta suosikkikasvovoiteesta voi tuunata ravitsevamman tipauttamalla voiteen joukkoon pisaran tai pari tätä öljyä. Pullo on todella riittoisa, siitä papukaijamerkki vielä täysien pisteiden päälle.

Paras vartalotuote

*BEAUTY SPA SUPERZONE -otsoniöljy vartalolle alkaa saavuttaa perheessäni kulttimainetta. Vaikka öljy on pääasiallisesti tarkoitettu ihonhoitoon, sillä se uudistaa ihosoluja ja vahvistaa ihoa, otamme kaiken irti sen uskomattomasta “sivuvaikutuksesta”. Tämä öljy nimittäin verenkiertoa tehostamassa auttaa kireitä lihaksia palautumaan ja mustelmia parantumaan nopeammin. Otsoniöljytuotteista, jotka sopivat kasvoille, voit lukea lisää aiemmasta postauksestani.

Paras yleistuote

Laponie of Scandinavian All-around Balm -monitoimivoide on huikea yleisvoide! Huulet, kynsinauhat ja pienet rokahtumat hoidetaan hetkessä kuntoon. Mm. kauraöljyä sisältävä paksu voide tuoksuu hyvin miedosti. Minulle tämä tuoksu on tuttu yhdestä suosikkikasvonaamioistani. Tämä  kompaktiin purkkiin pakattu tehovoide sopii kuulemma myös saunaan suojaamaan herkkää ihoa, sitä kokeilen seuraavaksi.

Paras ihonhoitotuote

Aloitan tämän tuotteen esittelyn aina samalla muistutuksella: hapot ovat ihonhoidossa tärkeitä eikä niitä tarvitse pelätä. Kasvoveden tapaan ihoa kosteuttamaan käytettävä Djusien Acid Bloom -hoitoneste sisältää AHA-happoihin kuuluvaa sitruuna- ja omenahappoa, aminohappoja, oligosakkarideja, monosakkarideja, C-vitamiinia ja kaliumia. Näin ollen hoitoneste tasapainottaa ihon pH:ta ja bakteerikantaa, kosteuttaa ja pehmittää ihoa tehokkaasti, poistaa kuollutta ihosolukkoa, parantaa ihon joustavuutta sekä suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Otsoniöljytuotteet ovat kyllä hyvänä kakkosena. Djusie-tuotteista kirjoitin pidemmin tässä postauksessa.

Paras tuoksu tai hajuvesi

Tiesitkö, että REPLICA-tuoksukokoelma sisältää hajuvesiä, joiden yleismaailmallinen voima herättää henkilökohtaiset muistot ja tunteet? Maison Margielan hajuvedet eivät ole tuoksusekoituksia naiiveilla Eternal Love tai First Lover -tyylisillä nimillä, vaan tuoksuihin on vangittu hetkiä ja paikkoja. Tunne ihollasi esimerkiksi Beach Walk, Lazy Sunday Morning tai Coffee Break, joka on oma suosikkini tällä hetkellä.

Paras hiustuote

Palasin useamman vuoden tauon jälkeen Biozellin COLOR MASK -värinaamioiden vakiokäyttäjäksi, kun vaalea hamppupehkoni värjättiin ruskeaksi. Hoitava hiussävyte levitetään hiuksiin shampoopesun jälkeen. Minä laimennan sitä vielä 50/50-suhteella hoitoaineeni kanssa, jotta ero tyvestä löytyvään luonnolliseen väriini ei olisi huomattavissa. Oma sävyni on tummanruskea Chocolate, mutta sävyjä löytyy aina kylmästä hopeisesta hehkuvaan kupariseen.

Löytyikö kosmetiikkalistaltani mitään tuttua? 💄