Tällä hetkellä turkoosit hiukset tuovat kivaa vaihtelua tyyliin, mutta kyllä ne aiheuttavat päänvaivaakin. Ihan mitä tahansa väriä ei voi pukea ylleen näiden latvojen kanssa, esimerkiksi kirkas keltainen näytti aivan järkyttävältä. Eniten käytän mustaa ja harmaata väriä, niiden käyttö kun lisääntyy kummasti aina tänä pimeänä vuodenaikana. Mustasta väristä kirjoittelinkin jo kokonaisen postauksen, mutta muihin väreihin pitäisi tutustua paremmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huulipunakokeilut innostavat välillä panostamaan huulimeikkiin ja unohtuvat taas sitten kokonaan. Miettiessäni, mitkä värit sopivat turkoosin kanssa yhteen, nimimerkki Nede vinkkasi kommenttiboksissani muutamasta väristä, jotka näyttävät kivalta, jos sattuu olemaan turkoosit hiukset. Musta, valkoinen ja harmaa oli jo kokeiltu vaatetuksessa, mutta viininpunaista päätin testata meikissä. Etsin tummimman huulipunani ja maalasin sillä huuleni kiiltäviksi. Sävyltään tämä huulipuna on kuin läpikuultava punaviini, mikä sopii pikkujoulukauteen varsin hyvin. Seuraavaksi testaan väriehdotuksista tummansinisen, se voisi sopia tummempaan silmämeikkiin kivasti. Tässä meikkipaletissa voisi olla muutamakin hyvä sävy.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uskomatonta, miten nämä ripsipidennykset laitettiin jo kaksi viikkoa sitten ja ne ovat edelleen näin tasaiset. Reetan ensilaittotarjous on voimassa vielä viikon verran, jos joku muukin etsii luottoripsimestaria. Mutta takaisin vielä huulipunajuttuihin. Mietin, onko klassinen punainen liian kirkas valinta tämän tukan kanssa ja juuri sopiva? Tai onko olemassa pinkkiä väriä, joka näyttäisi hiusteni kanssa hauskalta? Tarvitsen lisää sopivia huulipunasävyjä. Samalla voisin opetella ottamaan parempia meikkikuvia, sillä huomaan, että väärästä suunnasta tuleva valo “syö” huulipunaa kuvasta ja saa huulten rajan näyttämään epätasaiselta. Samoin väärä syväterävyys muuttaa kulmakarvojen alun mössöksi.

Viettäkäähän viikonloppu pulkkamäessä tai muuten lumessa peuhaten, jos vaan mahdollista. Joku ilkeä ihminen uhkasi, että lumet lähtevät ensi viikolla pois. :/