Sain kotimaiselta Miiko-merkiltä ehdotuksen tehdä pienimuotoista yhteistyötä ja päätimme kasata teille hauskan tutoriaalin siitä, kuinka nahkaista hametta voi esimerkiksi yhdistellä. Miikon Korento-hame on valmistettu hirvennahasta ja erityisen mukavaa on, että hameeseen on käytetty nahkaa, joka päätyisi jätteeksi, ellei sitä käytettäisi nahkatuotteisiin. Osan Miikon tuotteista on mahdollista saada vaihtoehtoisesti poronnahkaisina. Miiko on minulle siitä mieleinen merkki, että heidän käyttämänsä materiaalit ovat jämäkkää ja laadukasta luonnonmateriaalia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvan nahkapaloista kootun puolihameen ja erilaisten käsilaukkujen lisäksi merkin valikoimista löytyy myös koruja, sisustustyynyjä ja lampaanvillaisia torkkuvilttejä. Miikon takana toimivassa perheessä yrittäminen kulkee suvussa, koko tarinan voi lukea täältä. Selailen välillä vanhoja postauksiani ja varsinkin juttuja, jotka olen kirjoittanut pienemmistä merkeistä. Harmittaa, miten moni suomalainen merkki ja nettikauppa on lopettanut, kun myynti ei vaan ole lähtenyt kasvuun. Siksi toivonkin jälleen kerran, että Miikolla on edessä valoisa tulevaisuus, sillä olisihan se nyt ihana, että meillä olisi monta kotimaista merkkiä, jonka valikoimista voisi ostaa haluamansa lisäyksen vaatekaappiin tai kodin sisustukseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JÄTTIHUPPARI LAINASSA

Ensimmäisellä käyttökerralla, kun halusin pukea hameen kanssa ylipolvensaappaat, nousi huoli, että asusta tulisi liian halpa. Niinpä kiersin kaukaa ihonmyötäiset yläosat ja avarat kaula-aukot ja puin hameen seuraksi mieheni hupparin. Vähän erilainen asu syntyisi vaihtamalla huppari mustaan tai valkoiseen, silloin kokonaistunnelma olisi vielä astetta “puetumpi”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SOPIVASTI SPORTTINEN

Seuraava tyyli, joka päätyi kameran muistikortille, oli hieman sporttisempi, sillä yhdistin hameeseen verkkatakin. Urheilulliset tennarit jätin kuitenkin kotiin ja puin takin valkoisia raitoja korostamaan valkoiset puputennarini. Sipaisin huulilleni vähän punaa, jotta kokonaisuus ei olisi liian synkkä ja väritön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VÄRIPOMMITETTU SYYSTYYLI

Kolmannessa asussani heittäydyin oikein kunnolla tyttömäiseksi ja panostin neuleeseen sekä kimaltavaan irtokaulukseen. Korkkarit olisivat olleet liikaa, joten kengiksi valitsin kiiltonahkaiset herrainkengät. Nutturan lisäksi päähän päätyi sininen hattu, jonka väri toistui irtokauluksen paljeteissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jokaista tyyliä edustaa tässä postauksessa vain yksi kuva, mutta jokaisesta asusta löytyy paremmat kuvat ja enemmän yksityiskohtia, kun klikkaa kunkin kuvan alapuolella olevaa “otsikkoa”. Jos joku kiinnitti huomiota viimeisen kuvan mustaan pikkulaukkuun, se on hameen kanssa samaa merkkiä ja voin ilokseni kertoa, että sellainen olisi varattuna myös yhdelle teistä. Osallistu Jemma-laukun arvontaan seuraamalla Miikoa joko Instagramissa tai Facebookissa. Kerro sitten tämän postauksen kommenttiboksiin, mikä väri olisi mieluinen ja kumpaa kautta seuraat Miikoa.

Voittaja saa valita laukkunsa värin useista vaihtoehdoista (musta, ruskea, tummapunainen tai sininen), joten mustaa ei tarvitse valita, vaikka tämä omani sellainen onkin. Osallistumisaikaa on 7.11.2016 kello 22:00 asti. Tasapuolisesti arpaonnea kaikille! :)