OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vietän päivittäin vapaa-aikaani puhelin kädessäni joko ystävilleni jutellen, sarjoja katsellen tai jotakin mobiilisovellusta selaillen. Kun on aika rentoutua, valitsen jonkin kolmesta käytetyimmästä tyylisovelluksestani. Listasin ne nyt teidänkin iloksenne ja bonuksena joukossa on yksi aivan uusi, mutta varsin lupaava mobiilisovellus, johon tutustuin eilen. Tämän postauksen kirjoitushetkellä kaikki mobiilisovellukset ovat saatavilla Androidille tai iPhonelle, joten en kirjoitellut erikseen joka sovelluksen kohdalle saatavuustietoja.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IVALO

Tämän latasin vasta eilen. Koska en valitettavasti omista Tinderiä, toimii tämä minulle sen korvikkeena. Pyyhin älypuhelimeni näytöllä vaatteita, kenkiä ja asusteita ruudulla niin kauan, että kolahtaa. Silloin pyyhkäisen toiseen suuntaan. Sitten tallennan löytämäni aarteen toivelistalleni tai jos oikein kipinöi, voin ostaa sen suoraan sovelluksen kautta. Mukana on minulle rakkaista merkeistä mm. Ivana Helsinki ja Vietto, mutta paljon uutta ja kiinnostavaakin löytyi. Mukana on yli 70 suomalaista muotibrändiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Timma

Tähän sovellukseen olen jäänyt pahasti koukkuun. Aluksi sain timmalaisilta kokeilurahaa, mutta jatkoin tämän käyttämistä vielä sen jälkeenkin, koska sovelluksen idea on vaan niin nerokas. Kuvittele, että (olet saanut lastenvahdin ja) olet lähdössä tärkeään tapaamiseen. Se kuitenkin peruuntuu ja yhtäkkiä sinulla onkin puolitoista tuntia vapaata aikaa. Kyntesi kaipaavat kunnostusta tai hiuksesi raitoja, mutta käytkö läpi kaikki mieleesi pompsahtavat kauneushoitolat vuorotellen hukaten arvokasta aikaa? Et, vaan avaat Timman, valitset haluamasi hoidon ja selaat seuraavan vapaan ajan itsellesi. Voit valita hoitoajan kellonajan, hinnan tai vaikkapa sijainnin perusteella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vestiaire

Luksusmerkkien kirpputori? Ei mitään uutta. Mutta luotettava sellainen? Kyllä kiitos! Tänne voi listata myyntiin merkkituotteita ja sovellusta ylläpitävä tiimi varmistaa jokaisen(!) tuotteen aitouden ennen kuin se postitetaan ostajalle. Moni tuttuni on löytänyt täältä mielettömiä limited edition -tuotteita, joita on lähes mahdoton löytää enää. Ainakaan aitoina, sillä eBaystahan voi tilata itselleen feikkinä mitä tahansa laukuista ja koruista isoäiteihin. Kuten ystävälleni Veerallekin jo vinkkasin, ostokset voi maksaa Klarnalla osissa. Tuo tieto koitui kuulemma ystäväni kohtaloksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zadaa

Jos olette yhtään lukeneet blogiani, tiedättekin jo, miten koukussa olen tähän kirpputorisovellukseen. Ihastuin siihen aikanaan yhteistyökampanjan kautta, mutta sen jälkeen olen vinkkaillut sovelluksesta tasaisin väliajoin, koska olen tehnyt sieltä mielettömiä löytöjä! Villainen Moomin by Ivana Helsinki -neule taitaa olla yksi parhaista ostoksistani, mutta muitakin on. Voisin tehdä niistä joskus erillisen postauksen, jos haluatte? Ja edelleen koodilla IM9864 saatte 5€ shoppailurahaa sovellukseen, koodi aktivoidaan omassa profiilissa!

Tuleeko mieleen muita hyviä muoti- ja kauneussovelluksia? :)