OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voiko olla mukavampaa tai tylsempää asua kuin neule ja farkut? Onneksi asun saa nopeasti muokattua hauskemmaksi ennen kuin astuu ovesta ulos. Farkkujen tilalle voi vaihtaa hameen, sorkunutturan voi siirtää päälaelta niskaan ja nutturan päälle tyvikasvua piilottamaan voi laittaa vielä keikkumaan hatun. Tämä olisi jo riittänyt, mutta mieleeni tuli äkkiä jotakin hauskaa, jonka muistelin nähneeni asustelaatikossani. Nimittäin paljettinen irtokaulus. Puin asuni päälle ulos lähtiessäni mustan villakangastakin, mutta en saanut ketään kuvaamaan asukokonaisuutta enää ulkona kunnon valossa. Siksi saatte pitkästä aikaa ah, niin ihania sisäkuvia.

   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

neule – Choies (saatu)

hame – Miiko (saatu)

irtokaulus – Pieces (saatu)

hattu – H&M

kengät – Palmroth Original (saatu)

Jumiuduin jotenkin ihan täysin tähän mustaan nahkahameeseen ja mietimmekin hameen minulle lähettäneen Miikon väen kanssa, josko tekin tykkäätte tästä? Voisimme nimittäin järjestää jo ihan muutaman päivän sisään arvonnan, jossa palkintona olisi saman merkin nahkalaukku. Suomalaisen Miikon tuotteethan on tehty hirvennahasta, mutta osa tuotteista on mahdollista saada myös poronnahkaisina. Siinä, missä keväällä sporttivaatteet alkoivat houkutella ja muuttaa vaatekaappiini, nyt huomaan tykkääväni pitkästä aikaa hameista ja mekoista enemmän. On kiva huomata, että kiinnostuu vielä uusistakin jutuista eikä oma tyyli ole koskaan niin sanotusti valmis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pikkujoulukausi on ihan ovella ja vielä olisi yksi blogigaalakin edessä ensi viikolla. Sinne löysin asun omasta kaapistani, sillä eräs jo unohtamani hame on nyt erityisen trendikäs PVC-paneeleineen. Sen pariksi sopii alusvaatetoppimainen silkkitoppi, jonka yläosassa on pitsiä. Koruja en vieläkään osaa käyttää ja kengätkin ovat mustat, mutta se ei haittaa, sillä tyylini pointti tulee olemaan hiuksissani. Ai, mitäkö tällä kertaa? Sanotaanko vaikka, että pinkistä tukasta siirrytään nyt aivan toiseen laitaan, minkä jälkeen latvoille heitetään muutaman viikon päästä kokonaan hyvästit. En malta odottaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tyttöjä on tullut nähtyä viime aikoina enemmän kuin pitkään aikaan enkä suinkaan halua, että putki katkeaa. Suunnittelinkin järjestäväni ystävilleni pienet pikkujoulut meillä, jotta saamme etkoilla ja juoruta ihan rauhassa. Baariin ei tarvitse oikeastaan lähteä ollenkaan, sillä hyvin monta kertaa etkojen tunnelma on voittanut baari-illan 100-0. Baarissa ystävät on liian helppo hukata ja jotenkin liiallinen ruuha alkaa vaan ärsyttää. Teatterissa paloi viimeksi nakki, kun DJ ei suostunut soittamaan Antti Tuskua. Boikottiin meni koko paikka.

Hyvää viikonloppua ja älkää menkö Teatteriin! ;)