OLYMPUS DIGITAL CAMERA

On olemassa merkkejä, jotka eivät juurikaan tee bloggaajayhteistyötä tai muutenkaan jakele tuotteitaan ympäriinsä. Tällaisia merkkejä arvostetaan bloggaajien kesken jotenkin aivan eri tavalla. Eräs tällaisista merkeistä on Lumi Accessories, joka valmistaa erilaisia nahkalaukkuja sekä pienempiä nahkakukkaroita. Värivalikoima ylettää klassisista perusväreistä herkullisiin kausiväreihin, ja nahkojakin on tarjolla useita erilaisia. Olin jo vuosia ihaillut Lumi-laukkuja ja ostanutkin itselleni yhden ajatellen, että tähän merkkiin tahdon sijoittaa rahaa, vaikka laukkuja tarjotaan ilmaiseksi muilta merkeiltä. Sitten tapahtui jotakin, mikä lämmitti sydäntäni aivan erityisesti. Sain valita Lumilta itselleni syksyksi laukun.

Tarkoitukseni oli kuvata laukku tämän siihen kuuluneen asun yhteydessä, mutta asun kuvaaminen meni niin pyllylleen, etten osannut edes odottaa sellaista epäonnistumista. Jouduin sitten “lavastamaan” asun jälkikäteen uudelleen ja tunnen nyt itseni hieman huijariksi. Yhdistin laukun harmaisiin farkkuihin ja kenkiin sekä mustaan puseroon. Takkini olikin sitten hieman eri värimaailmasta, tämän pinkimpää saa jo hakemalla hakea. Jotenkin tuo laukkuni sopi kierosti pinkin värin kanssa yhteen. Vaikka tarkoitukseni oli kuvata laukku ensin ilman takkia, neutraalin asukokonaisuuden väripilkkuna, päädyinkin lopulta pitämään takin mukana laukkukuvissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAmoumou lumi accessoriesOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valitsemani laukku on nimeltään Julia Midi Clutch ja valitsin sen itselleni intensiivisen sinisessä värissä, joka onkin eräs Lumin syysmalliston ns. värivetonauloista. Laukku on jo päässyt useasti käyttöön, sillä se onnistuu jotenkin sopimaan asuun kuin asuun. Asemetallinväriset yksityiskohdat ovat erityisesti mieleeni. Julia-laukku kuuluu pehmeästä nahasta valmistettavaan Soft Line -mallistoon. Postauksen kuvat kertovatkin hyvin, mitä kaikkea laukkuun voi mahduttaa ja silti se näyttää upealta. Oma tilaihmeeni hotkaisi sisälleen kuvauspäivänä mm. älypuhelimen, ison rahapussin, täysikokoisen hajuveden, tablettitietokoneen ja pientä sälää aina kotiavaimista meikkeihin.

Jollakin tapaa suomalaisen merkin tukemisesta tulee aina hyvä olo. Kotimaisten merkkien vaatteita, kenkiä ja asusteita tulee lähes poikkeuksetta pakattua mukaan ulkomaille jo pelkästä periaatteesta. Niistä saa aina väännettyä hyvin jutunjuurta ja usein suomalaista designia ihaillaankin ympäri maailman. Laukkurintamalla Lumi on kyllä alamme huippuja, sillä se tulee ensimmäisten brändien joukossa mieleen, kun mietin merkkejä, jotka kiillottavat ihmisten mielikuvaa Suomesta kauniimmaksi. Onko Lumi teille tuttu merkki? Omistatteko yhtään Lumi-laukkuja? :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA