Neljä viikkoa eli melkein kuukausi kenkähaastetta takana! Asetin jo haasteen alussa itselleni rajan, että alle neljän viikon ei luovuteta, vaikka mikä tulisi. Suhteellisen helpolla olen kyllä päässytkin, kerran vain aukesi varvas hieman kipeämmin. Omistamieni kumisaappaiden määrä on myös hankaloittanut haastetta, mutta sen nyt arvasinkin, kun päätin näin syksyllä haasteeseen lähteä mukaan. Tällä hetkellä istun junassa matkalla töihin. Vaikka lepo tekisi ehkä hyvää rankan viikonlopun jälkeen, kaipasin jo kirjoittamista ja sitä oloa, mikä minut valtaa, kun saa purettua itsestään osan näppäimistöllee. Kiitos siis teille epäterapiasta! Puhutaanpa nyt hetki kengistä.

kh7

Neljäs kenkäviikko alkoi eräillä mukavimmilla korkokengilläni. Aldon harmaat kiilakorot ovat huiput juuri sellaisiin päiviin, joina tarvitsee hieman lisäitsevarmuutta lisäpituutta, mutta pitää jaksaa juoksennella aamusta iltaan pää kolmantena jalkana. Tiistaina käytin bikereistani ne huonommat, luultavasti nuo päätyvätkin myyntiin. Käytän peace-merkillisiä bootsejani vaan sata kertaa näitä mieluummin niiden hyvän mallin vuoksi! Keskiviikkona huitelin menemään punaisissa ballerinoissani. Torstaina taas käytin kirkkaanpinkit Converse-tennarit. Jonossa odottavat onneksi vielä mustat, valkoiset ja harmaat, krhm.

kh8

Perjantaina päätin taas panostaa niihin kenkiin, joita ei enää kauaa tarkene käyttää edes hyvällä tahdolla. Kärjistä avoimet ballerinat sadesäällä tiivistävät aika hyvin tämän kenkähaasteen pointin. Eli sen, että taktikointikyky olisi poikaa! Lauantaina käytin tylsästi Vagabondit mustat perusballerinat. Näiden malliin olen tykästynyt niin paljon, että voisin hankkia samanlaiset aina vaan tilalle, kun nämä kuluvat puhki. Sunnuntaina päätin kenkähaasteviikon mintunvihreisiin niittiballerinoihin ja toivoin, että ballerinavarasto olisi nyt käytetty loppuun. Muutamat siellä nurkassa taitaa silti olla jäljellä. Syvä huokaus. :/

(Converset ja Vagadbondit saatu)