Aarteenmetsästäjä täällä hei! Löysin sattumalta toisen työpaikkani takahuoneesta jälleen jotakin kerrassaan upeaa. Uuden malliston lisäksi varastossamme on iso rekki malli- ja uniikkikappaleita sekä vaatteita, jotka ovat olleet myynnissä joskus vuosia sitten. Yleensä näitä herkkuja pääsee selailemaan asiakkaana ystävämyynneissä, jotka kolkuttelevat kohta ovella. En mitenkään tuntenut MIUN-merkkiä kovinkaan hyvin ennen kuin päädyin sinne töihin. Näiden muutaman kuukaden aikana alkuperäinen mielikuvani on vielä laajentunut entisestään, sillä brändin fiiliskin on muuttunut vuosien varrella aika paljon. Nykyään Miun tarjoaa vaatteita sekä nuorille että vanhoille ja tyylit vaihtelevat hillityn klassisesta räväkämpään.

miun calvin klein lady gaga

Sade-takki näytti jo henkarissa kiinnostavalta materiaalinsa ja värinsä vuoksi, mutta kun törmäsin Facebookissa kuvaan Lady Gagasta hieman samaa tyyliä olevassa takissa, ihastuin takkiin täysin. Sain suunnittelijaltamme yhden takin itselleni ja otatin siitä nyt viikonloppuna kivat kuvat. Olen vähän sitä mieltä, että lookbook-kuvissa, joita esimerkiksi nettikaupoissa usein käytetään, on tiettyjä etuja, mutta niin on myös enemmän arkisissa miljöökuvissa. Tuotekuva kertoo toki vaatteen istuvuudesta, leikkauksista ja muusta oleellisesta, mutta mielestäni on aivan yhtä tärkeä tuoda esille tunnetiloja, joita vaate kantajalleen voi tarjota. Tässä siis tyttö syksyisestä Kaivopuistosta Sade-takissaan.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAmoumou miunOLYMPUS DIGITAL CAMERAmiun moumouOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska näitä takkeja on vielä ihan muutama jäljellä, päätimme kasata pienen kampanjan takin ympärille. Torstaina alkavat putiikillamme suositut ystävämyynnit, jotka kestävä lauantaihin asti. Ystävämyyntien aikana vihreä Sade-takki on tarjouksessa 99 euron hintaan (normaalisti n. 250 euroa). Takkeja on jäljellä enää yhteensä kolme kappaletta, yksi jokaista kokoa. Kokoja on tarjolla S, M ja L. Oma takkini on muuten kokoa S, jos se auttaa hahmottamaan takin istuvuutta tai kokomaailmaa tällaisen himpun alle 1,6-metrisen mallin päällä. Kuvatessa takin alla oli ohut trikoomekko eli ainakin keskipaksu villaneule tuonne alle mahtuisi vielä keveästi. Mielestäni tämä takki sopii täydellisesti juurikin syksyyn, sillä se pitää tihkusateen loitolla ja mielen keveänä! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

(kuvat: Lady Gaga täältä, Calvin Klein täältä)