MAINOS / HOBBYHALL.FI-VERKKOKAUPPA

Ja niin kului vuosi ja ylikin ilman älykelloa. Aloin kaivata ranteeseeni tuttua painoa, kun huomasin, ettei minulla ole enää mitään hajua arkiaktiivisuudestani. Joinakin päivinä tunsin, että istuin päivän töissä ja makasin sen jälkeen vain sohvalla vaikka aamun piipahdus Kamppiin ja iltapäivän kauppareissu keräsivät jo 10000 askelta täyteen. Kuulun siis ihmisiin, jotka tarvitsevat ulkopuolisen kertomaan, että nyt on hyvä meininki arjessa. Siinä minua auttaa jatkossa maailman kaunein älykello eli Huawei Watch GT 3.

Miksi Huawei Watch GT 3 -älykello on täydellinen joululahja?

  • Sen ulkomuoto ei ole liian sporttinen, vaan jopa korumainen. Tämä kello on todellakin asuste eikä vain arjen apuväline. On se toki myös sitä, sillä kellon voi asentaa esimerkiksi muistuttamaan vedenjuonnista.
  • Käyttääkseni Huawein älykelloa, et tarvitse Huawein puhelinta. Oma puhelimeni on tällä hetkellä esimerkiksi Honor.
  • Vaikka tämä älykello on arvokas, se on myös arkinen. Älä siis anna lahjaksi korua, joka pääsee käyttöön vain kerran vuodessa ja pölyttyy lopun aikaa laatikossa.
  • Älykello auttaa irrottautumaan puhelimesta. Tähän voi vastata jonkun soittaessa ja tällä voi vastaanottaa viestejä, joten puhelinta ei tarvitse raahata mukaan esimerkiksi kävelylle. Eipä tule myöskään napsittua turhia kuvia tai selattua Instaa bussia odotellessa, kun niitä ei voi kellolla tehdä.
  • Kellotaulun kuvaa voi muuttaa. Voit valita mieleisesi maksuttomista vaihtoehdoista tai ostaa pikkurahalla vielä vähän hienomman kellotaulun. Minä maksoin 49 senttiä tästä jouluisesta taustakuvasta.

Näitä älykellon ominaisuuksia käytän arjessa!

Älykellon ominaisuuksista käytän eniten puhelinta eli pidän puhelimeni äänettömällä ja tunnen puhelut värinänä ranteessani. Olen myös kytkenyt niin, että poikani älykellosta lähetetyt viestit tulevat suoraan näkyviin kelloni näyttöön. Unihalvauksista kärsivänä seuraan myös mielenkiinnolla joka-aamuista unianalyysiä, joka näyttää mm. kevyen ja syvän unen määrän, REM-unen ja yölliset heräämiset. Joskus, jos aamulla mietin, olenko sekoillut yöllä hereillä, voin helposti tarkistaa sen kellon datasta. Usein heräämisen aikaan myös sykkeeni on pompannut pilviin.

Ja sykkeestä puheen ollen, sitäkin voi kellolla seurata! Itse en niinkään käytä tätä urheilukellona, mutta sellaiseksi tämä on huippu! Sisäänrakennettuja treenejä löytyy nimittäin vino pino etkä tarvitse enää esimerkiksi ulkopuolisen laatimaa juoksuohjelmaa. Kello pitää minusta kuitenkin huolta sillä tavalla, että se muistuttelee liikkumaan työpäivän aikana ja iloitsee, kun arkiliikuntaa kertyy. Eli ehkä tämä tavallaan on sittenkin myös urheilukellona käytössäni?

Muista lisätä älykello toivelistalle…

Voin myöntää, että olen ostanut lähes kaikki tämänkin joulun lahjat verkkokaupoista, joissa on helppo vertailla hintoja ja etsiä juuri niitä täydellisiä tuotteita. Hobbyhall.fi onkin varsin erinomainen verkkokauppa varsinkin näin joulun alla. Heillä voi tehdä omia toivelistoja, jotka voi jakaa helposti vaikkapa omaan someen (tai suoraan äidille, jos sattuu olemaan vasta 9-vuotias jouluttaja 😅). Toivelistan löydät verkkokaupasta oikeasta yläkulmasta sydän-logon takaa ja sovelluksessa alarivin suosikit-kohdasta.

Tutustu Hobbyhall.fi-verkkokaupan älykellovalikoimaan TÄSTÄ! ⌚️