Viikon paras nettikauppa on vihdoin ja viimein auennut suureksi riemukseni. Nyt Ivana Helsinkiä voi ostaa heidän omasta nettikaupastaan. Vaatteiden lisäksi myynnissä on myös pieni valikoima asusteita, mutta meikäläinen kyllä liputtaa nimenomaan Ivanan mekkojen perään.  Kuten tuossa kuvassakin lukee, toukokuun loppuun asti nettikaupasta saa ensimmäisestä tilauksesta 15 % alennuksen koodilla LOVEIVANA. Jos en olisi juuri löytänyt kirpputorilta omaa Ivanaa, olisin jo sortunut erääseen maksimekkoon tuolla nettikaupassa.

ivanashop

Viikon paras biisi on kahdesta hyvästä kappaleesta tehty mash upLady Gagan kappale Americano ja Jennifer Lopezin Dance Again -biisi yhdistyivät musikaalisessa Glee-sarjassa yhdeksi kappaleeksi. Vielä, kun tähän kohtaukseen liitettiin intensiivinen tanssiesitys, eräs sarjan suosikkikohtauksistani oli valmis. Pahoittelut videon huonosta laadusta, parempi versio lakkasi jostakin syystä näkymästä. :/

Viikon paras harmitus löytyi Kaivarin Kanuunasta. Löysin kirpputorilta aivan mielettömän upeat nahkakengät, jotka hurmasivat salamana etnisyydellään. Merkki on arvostamani ja syvästi himoitsemani Pura Lopez ja kenkien kunto oli hyvä. Kengät olisivat sopineet tyyliini kuin nakki silmään ja pidin niitä kaikin tavoin täydellisinä. Tai no, en ihan kaikin tavoin, sillä nuo penteleen jumalaiset kengät olivat kokoa 40. AARGH!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras vinkki on suositella siellä näytön toisella puolella asustaville kenkäfiikeille Biancon Fashion Armyyn ilmoittautumista. Sovit mukaan yhteisöön, jos  rakastat muotia sekä varsinkin kenkiä, olet iältäsi 20–30 -vuotias ja asut jonkun Biancon myymälän lähellä. Fashion Army on siis käytännössä nettiyhteisö, jossa vaihdetaan ajatuksia kengistä ja parhaimmillaan jopa suunnitellaan kenkiä. Yhteisöön kuuluessasi pääset näkemään Biancon uudet mallistot ennen muita ja saat muita huomattavia etuuksia. Bianco Fashion Armyyn kuuluvat saavat myös kutsuja pari kertaa vuodessa VIP-tapahtumiin, malliston lanseerauksiin ja Bianco Bootcampille. Aikaa on enää 1.5.2013 asti, joten toimi nyt! Ilmoittautua voi täällä ja se on muuten vieläpä täysin ilmaista. :)

Imagebilleder_A5høj.indd