OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sininen on väri, jota kohtaan koen varsin ristiriitaisia tunteita. Sininen näyttää kaikissa eri sävyissään upealta muilla, mutta itse käytän sitä harvemmin. Farkkutyttönä farkut ovat se helpoin tapa pukeutua siniseen, mutta en jotenkin laske sitä ollenkaan tähän tilanteeseen mukaan. Aina, kun puen sinistä väriä ylleni, se miellyttää minua suuresti ja tykkään kuvista, jotka minusta on mahdollisesti otettu. Pitäisi vaan tietoisesti opetella tästäkin asenneongelmasta eroon. Kun sininen on käsitelty, siirryn vihreään väriin ja viimeisenä aion taltuttaa keltaisen. Siis sitten joskus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

pusero – SheInside (saatu)

housut – H&M

kengät – Minna Parikka

Silmiäni suuresti miellyttävät ja järjettömät määrät tavaraa sisäänsä mahduttavat Minna Parikan laukut ovat käytössäni enemmän tai vähemmän aktiivisesti, mutta kenkärintamalla on ollut oudon hiljaista viime aikoina. Liekö tuo johtunut talvesta vai mistä. Tajuttuani, että tarvitsin työpäivän ajaksi kauniit kengät, joilla on hyvä kävellä, päätin kaivaa talviteloilta ne parhaat Parikat ikinä. Mattanahkaiset Raquel-kengät ovat kuin jalkaani valetut, leveä jalkani on kengissä kuin kotonaan. Kenkien ainut vikakin on viimein kesytetty, kun opettelin tekemään erikoisvahvan solmun. Nuo narut tuppasivat nimittäin aukeilla ikävästi ennen kuin keksin, että tuplasolmu on ratkaisu tähänkin “ongelmaan”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meinasi muuten tulla pienoinen itku tytöltä, kun kesken kunnianhimoisen Kevätherkku-kampanjani Panda päätti ystävällisesti ilahduttaa minua uusilla karkkimaistiaisillaan. En vaan kestä noita ihanuuksia! Varsinkin tuo oikean alakulman valkoinen pussi huutaa öisin nimeäni. Muru- ja kuplasuklaatkin kuiskailevat korvaani tasaisin väliajoin. Onneksi toukokuun alkuun ei ole enää montaa viikkoa, sillä tämä matala verenpaneeni huutelee jo lakritsia ja salmiakkia lääkkeeksi. Ja muita koottuja selityksiä. ;)