Nyt olen sitten käyttänyt päivän mallailemalla asuntoni seinälle taulua. Valtava Tampere-tauluni on edelleen Jyväskylässä enkä oikein koe, että voisin ottaa sitä tähän asuntoon. Entisestä kotikaupungistani muistuttava taulu antoi aikanaan voimaa jaksaa, mutta nyt en sellaista tarvitse, sillä rakastan Helsinkiä niin paljon, etten tahdo täältä pois. Tampereen ja Helsingin välissä kai sitten piti vaan olla se Jyväskylä, joka antoi kaupunkirakkaudelle mittasuhteet. Mutta niin, se taulu.

Olen ajatellut jotenkin alitajuisesti, että niin kauan, kun en ole ripustanut seinilleni mitään, muuttaminen on helppoa. Voin lähteä milloin tahdon, kun tavaroiden pakkaamiseen ei liity seinien tyhjentämistä. En tiedä, miten lattialla säilytettävien sisustuselementtien symboliikka olisi mitenkään vähäisempää kuin taulujeni, mutta niin tämä pääni vain toimii. Nyt ei olla siis vain ripustamassa asuntooni taulua, vaan puskemassa juuria tämän lattian läpi kohti talon pohjakerrosta ja Ullanlinnan ydintä. Palaan tauluun paremmin, kun se on löytänyt oman paikkansa seinältäni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

sormus – H&M

tuubitoppi – H&M

alusvaatteet – Marlies Dekkers (saatu)

neuletakki – Rosebullet

farkut – Noisy May

kengät – Aldo

Pitäisi varmaan tuosta asustakin sanoa jotakin. Tuollaiset hieman löysemmin istuvat farkut jotenkin aina suorastaan vaativat ainakin vähän tyttömäisen yläosan, joten sovittelin ylleni neuletakin, joka on selkäpuolelta suloista pitsiä. Ostin neuleen Spirit Storesta aivan järjettömällä alennuksella shoppailuillan yhteydessä. Näitä löytyy näköjään myös nettikaupasta, mutta kokojen kanssa on pakko varoittaa, että ne ovat aika pientä kokoa. Tai no, meikäläisen neuleet ovat yleensä kokoa S ja tämä on nyt XL eli kolme kokoa isompi kuin oma kokoni. Ihan vain varoituksen sana, jos joku harkitsee tilaamista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tein muuten kiukuspäissäni aivan mielettömän hyvää ruokaa. Oikeastaan teen kiukuspäissäni paljon hyviä asioita, sillä silloin mm. siivoan tehokkaimmin, räpsin onnistuneimmat valokuvat  ja kirjoitan kiinnostavimmat tekstit. Nyt keksin ostaa hetken (kenties blogiteemaviikon yliannostuksesta johtuvan) tauon jälkeen maustamatonta tofua ja kokkailin sitä sitten teemaviikkoa varten saamani kirjan yhtä ohjetta soveltaen. Eräästä pressiaamusta sain mukaani maapähkinävoita ja koska intialaistyylinen resepti vaati sitä, kokeilin valmistaa ensimmäistä kertaa ikinä tofusta kastiketta riisille. Ette usko, mutta tämä täytti nopeasti ja vei vielä kielenkin mennessään! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA