Katri Niskasen mallikappalemyynneistä lähti eilen mukaan runsaasti ihania ostoksia ja yksi suosikeistani on pinkki toppi. Huomasin topin upean värin maksaessani putiikin kassalla toista ensimmäistä löytöäni ja onnekseni rekki, jossa toppi roikkui, tuotiinkin pian meidän naisten tongittavaksi. Sovittelin alunperin ylleni samaa väriä olevaa mekkoa, mutta mekkoja omistan jo sen verran monta, että toppi oli hankintana järkevämpi. Ohut, musta nahkavyö, joka vilahtelee myös näissä kuvissa, on sekin katri/n-mallistosta. Sovittelin vyötä jo aiemmin ylleni liikkeessä Wingy-mekkoni kanssa, mutta päätin silloin jättää vyön ostamatta. Eilen muutin mieleni asian suhteen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tätä ihanaa toppia voi muunnella olkaimina ja topin takana näkyvänä koristerusettina toimivien kangaskaistaleiden avulla. Myös kaistaleiden leveyttä voi säädellä mielensä mukaan. Omaa kokoani topista en valitettavasti mallikappaleiden joukosta löytänyt, mutta vaatetta sovitellessa totesin, että tätä saa käytettyä vaikka kuinka monin eri tavoin näin löysempänä ja pidempänäkin. Jos etukappale olisi himpun pidempi, tämä menisi melkein minimekosta. Onneksi tuolla vyöllä voi kikkailla vaikka kuinka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topin hinta oli laskettu 40 euroon, mikä lämmitti sydäntäni aivan erityisesti. Korvaan hiljalleen vaatekaappini sisältöä paremmilla versioilla vaatteista ja asusteista, joten tämän löytöni ansiosta yksi massaketjuhuitulatoppi päätyy kirpputorikasaan tai tiskirätiksi. Töihin en tätä ihanuutta taida pistää, mutta toivon, että toppi pääsee taas pian ulkoilemaan kanssani. :)