Asujen kuvauttaminen on haastavaa, kun vakiokuvaajallani on nykyään (oikea) päivätyö. Tänään keksin aamulla kuitenkin kokeilla luovaa ratkaisua asuni ikuistamiseen ja koetin hyödyntää ikkunasta tulvivan päivänvalon maksimaalisesti. Ihan karmeitahan noista kuvista tuli eikä vaatteiden istuvuudesta ole mitään hajua, mutta kun kerran sain kuvia otettua, aion myös niitä käyttää. Laksetaan tämä vaikka enemmänkin fiilis- kuin asupostaukseksi. Olen muutaman kerran harkinnut koko blogin lopettamista, kun asukuvia saa nykyään otatettua niin harvoin. Vaikka ne edustavat vain murto-osaa blogini sisällöstä, niitä tulee jotenkin ensimmäisenä ikävä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

rannekoru – Ideakoru (saatu)

toppi – H&M

liivi – SheInside (saatu)

farkut – H&M

kengät – Folk’l (saatu Sarenzalta)

Tarkoitukseni oli kertoilla tässä vähän kuulumisia ja todeta, että kaikki on kivasti, mutta kohtalo päätti puuttua peliin ja kääntää kaiken ympäri. Tyydyn siis toteamaan, että muutoksia on edessä ja eiköhän tästäkin aallokosta kuivina selvitä. Pitäisi ehkä opetella suhtautumaan muutoksiin hieman paremmin, mutta rutiineja rakastavana koen kaiken uuden aina lähinnä ahdistavana ja negatiivisena. Olen jotenkin ärsyttävää, että joku tulee istumaan hiekkalinnan päälle juuri, kun sen on saanut rakennettua valmiiksi ja on hiomassa yksityiskohtia. Tur-haut-ta-vaa.

Voisin myös samaan “avautumissyssyyn” tunnustaa, että varasin itselleni ripsipidennysajan loppuviikolle. Ajattelin pitkästä aikaa kokeilla, osaisinko elää niiden kanssa. Talvimeikkaaminen helpottuisi hurjasti, jos lumisade ei haittaisi eivätkä ripsivärit valuisi poskille, koska koko ripsivärin käytön voisi unohtaa kokonaan. Saa nähdä, miten tytön käy. Viimeksihän ahdistuin siitä, kun en saanut käyttää ripsiväriä, sillä rakastan niillä suttaamista! Ripsiajan lisäksi ostin junalipun kotiin. Koti-ikävä kasvoi niin suureksi, että vanhempia, kissaa ja pikkusiskoa on pakko päästä näkemään mahdollisimman pian. Terveisiä täältä säälittävien ihmisten maailmasta.