OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arvatkaapa mitä? Palasin juuri kaupungilta ihan mahtavan päivän jälkeen! En muista, koska oloni olisi viimeksi ollut näin kevyt, rento, vapautunut ja onnellinen. Sovimme aamuksi treffit blogipikkusiskoni Ainon kanssa, jotta voisimme (aivan liian) pitkästä aikaa viettää päivän yhdessä. Toiveestani kävimme kiertelemässä muutaman sisustuskaupan, minkä jälkeen suuntasimmekin design by katri/n -putiikin SAMPLE SALE -tapahtumaan. Tempaus jatkuu vielä muutaman päivän ajan ja siitä löytyy lisätietoja täältä. Itsehän ostin “vain” kaksi kassillista vaatteita ja asusteita, joten varoitan teitä siitä, että lompakko saattaa keventyä huomattavasti. Palataan kuitenkin sekä sisustusjuttuihin että muihin ostoksiini myöhemmin, kun saan ne kuvattua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Napsimme hieman kuvia matkalla elokuviin, kun kerrankin oli aikaa ja valoa tarpeeksi. Vein synttärisankarin vähän myöhässä katsomaan Piin elämä -nimistä elokuvaa, joka osoittautuikin todella hyväksi. Juonta sen enempää pilaamatta totean vain, että itku oli herkässä ja iho kananlihalla useaankin otteeseen. Kaulaani lämmittämässä oli muuten koko päivän ajan aamuisessa postauksessakin vilahtanut Alina-huivi, joka maailman käytännöllisimmän värinsä ansiosta sopii takkiin kuin takkiin. Lämpimistä asioista puheen ollen hukkasin tällä reissulla toisen tumppuni. Not cool. :/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt ajattelin kaivautua tuhannen tyynyt ja muutaman peiton sekaan päiväunille. Huonot jutut, juorut ja armoton räkättäminen vie yllättävän paljon energiaa. En ole muutamaan päivään saanut syötyä oikein mitään kiinteää ruokaa, joten lisäenergia olisi todellakin tarpeen. Harmi, ettei typerä elimistöni tajua hyödyntää sitä esimerkiksi takapuolestani. Joka tapauksessa toivottelen sinne ruudun toiselle puolelle oikein ihanaa iltaa. Toivottavasti saatte viettää sen hyvässä seurassa.

Psst! Nuo hiukset ovat taas punaiset näissä kuvissa. Syvä huokaus! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(mekko, takki ja kengät saatu)