Viikon paras löytö tehtiin kuukausien etsintöjen jälkeen. Säälittävää on se, että tämä “kadonnut lammas” löytyi paikasta, josta minä ja moni muu ihminen olimme katsoneet jo kymmeniä(!) kertoja. Yhtäkkiä se vaan silti pötkötteli sängyn ja patterin välissä. Tämä taitaa mennä niiden asioiden kategoriaan, joita oppii todella arvostamaan niiden hukuttua. Tervetuloa takaisin, television kaukosäädin!

WP_20130101_003

Viikon paras varoitus löytyi Jeffrey Campbell -kenkieni laatikosta. Piikikkäiden Street-walk -korkokenkien (jotka ovat muuten näköjään edelleen alennusmyynnissä, mutta nyt eri hinnalla) mukana tuli varoituslappu. Hetken sille nauruskeltuani tajusin kuitenkin, miksi se oli mukana, sillä kenkien piikit ovat oikeasti teräviä. Piti taas kokeilla kantapään kautta itse, vaikka varoitettiin. Mutta niin kai se on, että tyhmyydestä sakotetaan eikä vihreistään opi. Krhm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viiko paras joululahja tupsahti tiistaina postista. Veera oli pyytänyt taitavaa mammaansa tekemään minulle laadukkaan huivin, kun yhteisellä matkallamme kaikki himoitsemani mustat huivit olivat 100 % akryyliä. Nyt kaulaani lämmittää silkistä (30 %) ja mohairista (70 %) tehty Alina-huivi, johon on piilotettu hieman kimallustakin paljettien muodossa. Kiitokset Veeralle ja mammalle ihanasta joululahjasta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras aleostos on minun tyylini tuntien jopa hieman yllättävä. Sain kuukausittaisen lahjakorttini Sarenzan aleosastolle, joka tällä hetkellä suorastaan tulvii kenkiä ja laukkuja, joten päätin kerrankin kokeilla jotakin uutta. Kenkävalintani osuikin lopulta Georgia Rosen vaaleanpunaisiin Perlagano-herrainkenkiin, joiden ympärille olen päässäni suunnitellut jo vaikka kuinka monta asua. Herrainkengät ovat se juhlavampi valinta osaksi asua, johon ei voi/pysty/halua liittää korkoja.

moumou herrainkengat

(sydän täältä)