Jos joku ei vielä tiedä, niin tuo yllä oleva kuva esittää maailman parasta ripsiväriä. Max Factorin Xperience-ripsiväri jäi meikkivalikoimiini lopullisesti, sillä saatuani sen kerran blogin kautta, olen ostanut aina uuden tuotteen loppuneen tilalle. Tämä on muuten varmaankin se vaihe, kun tuo “ostanut”-sana pitäisi kursivoida ja lihavoida tai jotakin. Ilmaistuotteiden dissaaminen kun on joidenkin bloggaajien mielestä niin hemmetin coolia.

MPR (eli maailman paras ripsiväri) sai kuitenkin haastajan, kun Max Factor lähetti testiin ripsivärejä uudesta Eye Brightening Tonal Black Volumising -sarjasta, jossa silmien värillä on tärkeä rooli. Sarjasta löytyy oma ripsiväri sinisille, vihreille ja ruskeille silmille, vihreänruskeiden silmien omistajana päätin testata kahta jäkimmäistä. Vihreille silmille tarkoitettu Black Ruby -ripsiväri on selkeästi rusehtava/punertava, kun taas ruskeille tarkoitettu Black Pearl näyttää tavalliselta mustalta.

Ripsivärin tarkoitus on tuoda ripsiin tuuheutta ja korostaa silmien luonnollista väriä. Ripsivärin koostumus sisältää valoa heijastavia partikkeleita, joihin ripsarin “taika” perustuu. Mukana on myös pieniä värillisiä mikrohelmiä. Kiinnostavaa, että nyt vastavärien ja muiden meikkijippojen vaikutus huomoidaan ripsiväreissä luomivärien ja rajauskynien sijaan. Täytyy myöntää, että sytyin tälle idealle ja varsinkin tuo ruskeiden silmien ripsiväri pääsi meikkipussiin vanhan MPR:n rinnalle.

Syy siihen, miksi ylipäätään aloitin tämän postauksen kertomalla tuosta suosikkiripsiväristäni, on se, että nämä uudet ripsarit ovat koostumukseltaan ja harjoiltaan aivan yhtä hyviä kuin suosikkini. Näissä vaan on vähän extraa erikoisten värien muodossa. :)