Tänään on tullut siivoiltua ullakkokomeroa ja vaikka mitä muuta kammottavaa. Jotenkin ällöttävää, että edellinen komeron käyttäjä oli jättänyt vanhoja patjoja komeroon, jotka meidän piti sitten rahdata roskiin. Patjat olivat huonokuntoisia ja niissä oli takuulla elämää sisällä, joten senkään piikkiin ei voi laittaa, että kyseessä olisi ystävällinen ajatus siitä, kuinka joku muu voi hyödyntää patjat. Perhanan tyypit, eikö niitä omia jätteitä voi roudata roskiin, kun muuttaa. Niin kaikki muutkin tekevät!

Raivoisan aloituskappaleen jälkeen voidaankin siirtyä päivän asuun. Tuon sinisen maksimekon nappasin mukaani erään PR-firman showroomilta, jossa sai käydä valitsemassa ilmaiseksi näytekappaleita vanhojen mallistojen vaatteista ja asusteista. Mekon väri on niin herkullinen, että otin sen sovittamatta silläkin riskillä, että se on liian pitkä. Onneksi ei ollut kuitenkaan. Ainakaan edestä, sillä takaahan mekko on hieman pidempi. Eturöyhelöistä plussaa tällaiselta lättärinnalta. Kenkiähän boikotoin tänään, siksi kuvissa näkyvät paljaat jalat.

mekko – Gina Tricot (saatu)

vyö – 2nd hand

korvikset – arvontavoitto

Jaksoin lakata kynnetkin pitkästä aikaa. Asukuvista voi ehkä erottaakin silauksen sinistä varpaankynsistä, mutta kuvasin pullon vielä erikseen. Lakka on Essien Aruba Blue, mutta en ole varma, myydäänkö tätä enää. Enää sokkipinkin lisäksi tämä on ainut vanhaa mallia oleva lakka, jota suostun käyttämään. Nämä pienet siveltimet ja minä kun emme tule aina kovin hyvin juttuun, vaan haluan leveän siveltimen, jolla saa väritettyä koko kynnen yhdellä vedolla.

Huomenna pitäisikin sitten jaksaa herätä aamujunaan ja matkata Jyväskylään. En kyllä usko, että saan vieläkään kaikkia tavaroitani tänne, mutta ainakin ne tärkeimmät eli kokovartalopeilin ja astiastoni. Kylmäkoskelta taas pitäisi noutaa paluumatkalla muutama matto ja sisustustavaroita aina lampaantaljasta torkkupeittoon. Mutta nyt lisää kahvia napaan ja imuroimaan, lattiani on nimittäin vihdoinkin tyhjä! :)