Tallinnassa vierailun eräinä syinä oli tutustua paikkoihin, joiden nimiä olisi hyvä saada enemmän ihmisten tietoisuuteen. Monelle kun tuo “naapurikaupunki” on edelleen vain paikka, josta roudata halpaa alkoholia. Tarjolla on kuitenkin niin paljon enemmänkin, joten eiköhän käydä muutaman hittipaikan kimppuun saman tien. Yksi suosituimmista loungeista Tallinnassa tällä hetkellä on Butterfly Lounge ja paljastan sen mahtavan sijainnin sekä vetonaulat nyt teille.

Tunnelmallinen istuskelupaikka sijaitsee osoitteessa Vana-Viru 13 / Aia 4 aivan Tallinnan ytimessä. Sijainti on siis ihanteellinen! Sisustus paikassa on mielenkiintoinen, seinille ja kattoon kiinnitetyt perhoset kiinnittivät huomion aika tehokkaasti. Loungessa oli myös esiintymislava, sillä live-musiikki on kuulemma yksin paikan vetonauloista. Enkä yhtään ihmettele miksi. Innostuin lisäksi ulko-oven vierestä löytyneestä vesipiippupöydästä kovasti, mutta kukaan ei suostunut kanssani istuskelemaan.

Loungesta jatkoimme iltaa korkealla kattotasanteella sijaitsevaan The Roof Cinema -ulkoilmaelokuvateatteriin, josta kirjoitinkin jo aiemmin pienen esittelypostauksen. Olisin viihtynyt “perhosluolassa” istuskelemassa pidempäänkin, mutta aikataulu oli sen verran tiukka, että nautiskelimme tosiaan vain lasilliset kuohuvaa ja juorusimme hetken. Tänne olisi joskus kiva palata vaikka syömään talon kehuttu salaatti ja höpöttämään jonkun tärkeän ihmisen kanssa. :)